Csúcsra juttatnád a nőt? Tedd ezt!

Kényeztesd a párodat a közös gyönyörért!

2014/12/15

Az igazán figyelmes férfiak nemcsak azzal törődnek szex közben, hogy nekik jó legyen, hanem, hogy a nőt is orgazmusra juttassák. Azonban ehhez oda is kell figyelni a partnerre. Mit tehetnek a férfiak ezért?

Szeretkezés közben azon túl, hogy jól érezzük magunkat, arra sem árt odafigyelni, hogy a mi magunk és a párunk is a csúcsra jusson. A hiedelem szerint a nőknek nehezebben és lassabban sikerül, de ez nem azt jelenti, hogy kizárt. Ellenben a férfiaknak lehet, sokkal több figyelemmel kell lenniük a párjuk felé, hogy a szeretett nőt is csúcson láthassák és tapasztalhassák. Hiszen ez sem mellékes. Legalábbis egy, a párjára odafigyelő férfinak igenis fontos, hogy a szerelme is megérje a teljes gyönyört, hogy ő is élvezhesse a légyottot.

orgasm

Mit tehetsz érte?

– légy odaadó és figyelmes, simogasd, csókolgasd a nőt és ha szereti, szavakkal is kényeztesd.

– mondj neki bókokat, dicsérd a testét, mondd neki, hogy szereted – de csak ha tényleg szereted – és biztosítsd afelől, hogy mennyire élvezed az együtt töltött perceket. Ezt tettekkel is kimutathatod és persze kényeztetéssel.

– ha úgy tapasztaltad – de meg is kérdezheted – hogy segít neki és szereti az orális kényeztetést, bátran láss hozzá! Lehet, ő is gyorsan meghálálja!

– ujjaddal is ingerelheted a csiklóját, a nők ezt a fajta szeretgetést is nagyon szeretik.

Ha mindezekre odafigyelsz, egészen biztosan orgazmushoz juttathatod a szeretett nőt.

Hozzászólások