Csúnyán támadják Istenes Bencééket

Iszonyatos kommentáradatot indított a kisbaba érkezése

2015/10/29

Ma reggelre virradóan a celebvilág két legfiatalabb tagja ostromolja a hírcunami vezető pozícióit. Istenes Bence és Csobot Adél tegnap jelentették be, hogy kisbabát várnak. Az örömhír nem mindenkit villanyoz fel, ami tragikus reakció a mai magyar társadalom egészére nézve.

Bírálat következik. Nem egyénenként, hanem úgy globálisan nézve. Mert igenis elkeserítő, hogy míg két ember élete egyik legboldogabb szakaszához érkezett, ezt a hírt pedig szívesen osztják meg az őket szeretőkkel, addig mások abban lelik örömüket, hogy a fogukat köszörülik az érintetteken. A hangsúly az őket szeretőkön van. Mert kérdem én, minek érez feltétlen késztetést magában valaki arra, hogy kifigurázza, kinevesse, alkalomadtán ócsárolja azokat, akikről adott esetben azt sem tudja, kicsoda?! Vagy, ha mégis, akkor miért esik jól valakinek merő rosszindulatból butaságokat és nevetséges kijelentéseket tenni egy olyan örömhír kapcsán, hogy két fiatal szerelme egy kisbaba érkezésével koronázódik meg?

aki az elobb lemaradt az elo bejelentesrol… kisbabat varunk <3 <3 <3 reszletek a mai fokuszban 17:30kor!

Szerző: Istenesbence2015. október 28.

Nem értek egyet azzal, hogy két kedves és szimpatikus fiatal, akik egyébként minket szórakoztatnak és a munkájukkal, munkásságukkal az emberek kedvére szeretnének tenni, ki van téve egy ilyen helyzetnek. Az a mérhetetlen negatív kommentáradat, ami elindult a hír hallatán felháborítóan kétségbeejtő. Jó nagy vihar keletkezett egy olyan “kis” biliben, mint egy közösségi oldal egyetlen képe, amely alá százával érkeztek a vélemények. Kérdem én, ha valaki nem szereti, vagy nem ismeri az illetőt, akkor először is, hogy kerül az oldalára, másodszor, miért érez feltétlen késztetést, hogy ezt még el is mondja, nélkülözve minden disztingválást és jóérzést?

Kommentmorzsák:

Jézus ,ezek szaporodni fognak? Az szép!

És ki az a Csobot Adél? Bréking nekem meg a cicám 6-ot kölkedzett, érdekel valakit? Nem, és az? Az sem. Akkor ennyi.

Be ne szarjunk màr mert gyereket vartok màs is vàr gyereket 2utàlatos be képzelt majom. Vajon lehet tudni ki az apuka?

Uristen. Reszvetem! Babat pedig elore sajnalom,hogy ilyen anyja lesz,de legalabb az apjaval jol jar!

1! Nem érdekel 2 Miért nem volt hír mikor én terhes lettem??

(Az idézeteket változtatás nélkül tettük közzé.)

Bizony, egyénenként el lehet dönteni, hogy mire vagyunk kíváncsiak és mi az, ami fennakad a szűrőn. Engem például ha valaki biztosan nem érdekel, akkor nem is lájkolom az oldalát (fyi: like = szeret, tetszik. Vedd észre az utalást!), és messziről elkerülöm a róla szóló híreket. Így tulajdonképpen magammal teszek jót, hiszen nem bosszankodok hülyeségeken, nem generálom magamban az ellenérzéseket és a legkevésbé sem táplálom annak talaját, hogy szükség van rá, jelen esetben a médiában. Legalább ennyit megteszek, magamért, közvetetten pedig remélem, hogy a közért. 

Egy kisbaba érkezése a világ egyik legcsodálatosabb eseménye, két ember szerelmének a gyümölcse. Ez a két fiatal megharcolt a boldogságáért, sugárzik róluk a szeretet és törődés. Nagyobb kincset nem is kívánhat magának az ember! A féltékenység és irigység szülte hozzászólásokra nincsen szükség! Mi sok boldogságot kívánunk Istenes Bencének és Adélnak, és szurkolunk nekik az életben, hogy sikerük legyen!

Lesz-e esküvő? Csobot Adél megtalálta álmai ruháját, és úgy tűnik, ő már egyáltalán nem is bánná, ha ezt a gyönyörű esküvői ruhát élesben, a nagy napon is viselhetné. Olvass tovább!

Csobot Adél

Hozzászólások