Csütörtöktől Liam Neeson újra gyilkológéppé változik

A lánya és a felesége után most magát kell mentenie

2015/01/07

Liam Neesonnak kétszer már kifejetetten jól állt a mindenre elszánt gyilkológép szerepe, aki ámokfutásba kezd, ha családja – pláne imádott lánya – veszélybe kerül. Az Elrabolva 3 (Take3n) – ban csütörtök estétől kiderül, hogy sikerül-e harmadszor is megmentenie valakit, mondjuk ezúttal saját magát.

Miután az első részben lánya, a másodikban pedig egykori felesége került bajba, és kellett megmenteni, ezúttal Bryan Mills (Liam Neeson) maga kerül veszélybe. Exnejére ugyanis holtan találnak rá otthonában, és rögtön az egykori CIA-ügynök férj kerül a gyanú középpontjába.

taken3_belso
Már a tekintete is gyanús

Mi persze sejtjük, hogy nem bűnös, ő pedig a veterán profi minden tapasztalatát, trükkjét beveti, és habozás nélkül feltúrja Los Angeles városát, csak hogy erről az őt kitartóan üldöző CIA és FBI kopóit is meggyőzze. És ha ennyi nem lenne elég, a lánya közben megint életveszélybe kerül.

Neeson egyébként eredetileg nem is akarta elvállalni a franchise harmadik részének főszerepét, mondván, szerinte unalmas, ha már megint elrabolnak valakit, és ő szokás szerint kiszabadítja. Érdekes viszont, amit egy műsorban mondott, hogy a film hatására sok amerikai tart attól, hogy Európába jöjjön, ha ott ilyen könnyen elrabolnak valakit…

Az előzetes:

 

Elrabolva 3 (Tak3n)
Rendező: Olivier Megaton
Forgatókönyvíró: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Főszereplők: Liam Neeson, Maggie Grace, Forest Whitaker, Famke Janssen, Jon Gries

Magyarországi bemutató: január 8.

Hozzászólások