Cuccok, amik megkönnyítik az éltedet

Nincs még wi-fi tollad? Ejnye!

2016/01/26

Néha jól jönne egy kis szunya a munkahelyen, de nincs kéznél egy szófa? Csomagold be! Mától mindez nem probléma, lelkes feltalálók kidolgozták a legszükségesebb holmikat, amiket simán magaddal guríthatsz! Megáll az ész! Cuccok, amik neked sem hiányozhatnak a gyűjteményedből!

received_2491012060986581

Biztosan te is ismered az érzést, amikor korán reggel munkába rohanva arra van a legkevesebb időd, hogy megvárd, míg némiképp felenged a hűtőből kivett vaj, hogy finoman rákend a kenyérre, ezért aztán inkább kihagyod a lépést. Eszedbe ne jusson többet ilyet tenni! Inkább szerezz be egy elektromos vajazó kést, ami magát melegíti fel, ha túl hideg lenne a vaj, és már siklik is a kés…!

elektromos kes

Gyorstipp kezdőknek: ha a kést forró vízbe áztatod, a hatás akkor sem marad el!

Hihetetlen látni, hogy néhány apróság milyen mértékben képes megkönnyíteni az életünket! Itt van például ez a wi-fi toll, amivel ha papírra írsz, az azonnal továbbítja a látottakat az iPadre, ami így egyből megjelenik a képernyőn! Szenzációs, ugye?! Ahelyett, hogy a tableten dolgoznál és rajzolnál, inkább írd papírra és gyönyörködj a remekműben! Van lépés, amit kihagynál? Nem hiszem el!

wifi toll

Végre valami jó ötlet! Ezek az apró golyócskák képesek rá, hogy azonnal lehűtsék az étel-italunkat, ha arra szükség van. Az apró tabletták ugyanabból a rozsdamentes acélból készülnek, mint az orvosi eszközök, így mindenféle szennyeződéstől mentesek, könnyen tisztíthatóak.

huto

Eggyel izgalmasabb megoldás az Electrolux melegítő golyócskái, amiket egy mobilapplikáció (!) segítségével működésbe tudsz hozni, sőt még azt is beállíthatod, hogy körbe-körbe pörögjön az ételben, ha éppen olyanod van. Ideális választás utazóknak és nagyon sietőknek, ha nincs idő a főzésre. Zseniális!

futo

Íme a már említett négy négyzetméteres mini otthon, amit simán összecsomagolhatsz egy nagyobbacska táskának. Van benne ágy, ruhafogas, lámpa, kis szék és asztal, mindezt egy függönnyel elválasztva, hogy megmaradjon az intim tér használója számára. Egy gyors kiruccanás az erdőbe? Sima pite!

lakas

agy2

Kellemest a hasznossal, mondhatnánk erre a hintaszékre. Ha gyerekkorodból neked is az az egye élmény maradt meg a hintaszékről, hogy nagymamád ebben kötögeti az újabb sálat, akkor ideje, hogy újradefiniáld magadban a hintaszék fogalmát! Ez az okos kis szerkezet már nemcsak arra jó, hogy nagyi pihenjen és növelje a sálak számát, hanem felzárkózott a modern világ technológiai kihívásaihoz, és már arra is képes, hogy feltöltse az iPadedet! Az elv roppant egyszerű, a mozgás indukálja az energiát, ami az akkumulátornak kell. Csak bírd seggel a feltöltést, a teljes készenléthez 3 óra hintázásra van szükség.

hintaszek

Még több varázslatos újdonság ITT!

Hozzászólások