Cuki fotó – Így örült Mici az ajándékoknak

Ördög Nóra kislánya először várta a Mikulást

2014/12/10

Ördög Nóra először készült anyukaként a Mikulás érkezésére, hiszen Mici már abban a korban van, amikor a gyerekek elkezdik érteni az ünnepek jelentőségét. A műsorvezetőnek azonban még tökéletesítenie kell a készülődést ahhoz, hogy a kislányának felejthetetlen élményeket okozzon.

Ördög Nóra örömmel emlékszik vissza arra, milyen érzés volt gyerekként a Mikulás érkezését várni: amikor a kiscipők kikerülnek este az ablakba, hogy aztán reggel tele ajándékkal várják a gyerekeket. Természetesen kislányának is hasonlóan emlékezetes és izgalmas ünnepet szeretett volna szervezni, de újdonsült anyukaként nem minden részlet került a helyére.

„A csizma ugyan kikerült az ablakba, mire kellett, ajándék is volt benne, Mici meglepődött, és örült is annak, amit benne talált, de például az már nem 100%, hogy meg is értette, miért történik ez az egész. Pedig hetekkel előtte elkezdtem neki Mikulásos meséket adagolni, megmutattam neki a szakállas apót, beszéltem a rénszarvasokról, az ajándékokról” – írta a Kisfelfedező blogon Nóri. Bár úgy tervezték, hogy Mici első emlékezetes Mikulásán az „igazi” nagyszakállú is meglátogatja őket, ez idén elmaradt.

Ördög Nóri megfogadta: a karácsonyra jobban felkészül majd
Ördög Nóri megfogadta: a karácsonyra jobban felkészül majd

A csomagok elrejtése is igazi fejtörést okozott az izgatott anyuka számára, hiszen ebben szintén a kiskori emlékeire hagyatkozott. A műsorvezető szüleinek sok évvel ezelőtt sikerült megoldaniuk, hogy az ablakba készített kiscipők reggel már csomagokkal együtt várták Nórit.

Ám amikor hajnali egy órakor ott állt Mici szobája előtt, kezei között a megtömött Mikulás-csomagokkal, rájött, hogy azokat észrevétlenül semmiképpen sem tudja belecsempészni kislánya csizmájába. Ezért inkább megvárta a reggelt, amikor Mici kiment a szobából, és akkor pakolta tele a cipőcskéket – így lett náluk Mikulás-light.

Természetesen minden nehézség ellenére Mici csillogó szemekkel nyitotta ki az ajándékokat boldogságban úszó szüleivel együtt, akik megfogadták: a karácsonyra picit jobban felkészülnek majd.

Nóráék egy cuki fotón is megörökítették Mici örömtől sugárzó arcát – nézd meg a képet ITT.

Hozzászólások