Cuki fotók – Így kezdte a bölcsit Berki Natasa Zselyke

Azonnal beilleszkedett a kislány

2015/09/01

Berki Natasa Zselyke még nincs két éves, de már elkezdődött számára a nagybetűs élet: bölcsődébe ment. A szülők aggódtak, de a kislány remekül vette az akadályokat.

Natit apukája vitte bölcsibe az első napon; a tündéri kislány próbálta feszegetni a határokat, kíváncsi volt, hogy apukája megengedi-e neki, hogy az autóban állva közlekedjen, de minden próbálkozása és huncutsága kudarcba fulladt: csak akkor indultak el, amikor a kicsi biztonságba helyezte magát a gyerekülésben.

Nati 1

Berki Natasa Zselyke amint belépett a bölcsi kapuján, azonnal feltalálta magát. Nem csoda, hiszen születése óta sok ember veszi körül, így nem jelent problémát számára, ha idegen környezetbe csöppen.

Nati 5

Berki Krisztián és Pamela mindezek ellenére izgatott volt, hogyan fog sikerülni a beszoktatás. Az anyuka egész héten testközelből kíséri figyelemmel, hogy miként illeszkedik be Nati a bölcsis csoportba, ahol a napocska a jele.

Nati 3

A szülők magánbölcsődét választottak kislányuknak; fontos szempont volt, hogy lakhelyükhöz közel legyen, egészséges élelmiszereket adjanak gyermeküknek és a kicsik sokat játszhassanak a szabadban. Egy ismerősük ajánlására találtak a Törpike Bölcsődére, és rögtön megtetszett nekik, Krisztián és Pamela azt reméli, hogy Berki Natasa Zselye a közösség hatására még többet fog beszélni, és teljesen szobatisztává válik.

Nati 4

Hozzászólások