Cuki fotók – Ördög Nóra magára hagyta Micit és a férjét

Teljes lett a káosz

2015/01/16

Érdekes dolgok sülnek ki abból, amikor az anyuka magára hagyja a férfit és a gyerkőcöket a házban. Hasonló dolog történt Ördög Nóráéknál is: a műsorvezető néhány órára férje, Nánási Pál gondjaira bízta a kis Micit, az eredmény pedig leginkább egy bombatámadás helyszínét idézi.

Nánási Pál szuper apuka! Jól látszik ez abból is, hogy bármit megtenne kislánya boldogságáért – még arra is hajlandó, hogy beálljon a konyhába, hogy elkészítse Mici kedvenc édességeit. Azzal azonban nem számolt, hogy amint egy gyerkőc beindul, a felfordulás garantált. És ha mindez nem lenne elég, a konyhai mulatságba bekapcsolódott a család tiszteletbeli tagja, Pityu a vizsla is.

A képek természetesen csak egy magazin számára készültek, de remekül példázzák a szituációt, milyen az, amikor anyu kiteszi otthonról a lábát, és apu beindul. Mici láthatóan élvezi a közös sütkérezés minden egyes percét, és persze Ördög Nóra és Nánási Pál melle is dagadhat a büszkeségtől, milyen elbűvölően aranyos kislányuk van.

Bár a fotók felkérésre készültek, Ördög Nóra nagyon sokszor hangsúlyozta, milyen sok segítséget kap férjétől a gyermeknevelésben. Ő volt az, aki biztatta feleségét, hogy vállalja el a Rising Star műsorvezetői feladatát, és amíg ő dolgozik, Nánási Pál vigyáz a pár második gyermekére, Vencelre.

A Nánási Pál és Mici közös sütkérezéséről készült fotókat megnézheted ITT!

Hozzászólások