Cuki fotókkal – Kedvencedet is öltöztesd ünneplőbe!

Könnyen elkészítheted!

2014/12/11

Karácsonykor mindenki ünneplőbe öltözik, és ha szeretnénk, hogy kedvenceink se lógjanak ki a sorból, könnyen készíthetünk nekik ünnepi öltözetet. Ehhez nincs szükség másra, mint egy kiszuperált ingre, egy nyakkendőre és egy kis türelemre.

Aki igazi családtagként tekint kiskedvencére, az szívesen öltözteti cuki ruhákba a kutyust vagy a cicust. Nem kell azonban méregdrága kiegészítőket venned neki ahhoz, hogy az ünnepeken előkelő urat vagy hölgyet faragj a kisállatodból, hiszen otthon is készíthetsz neki nyakkendőt.

Így készítsd el az ünnepi kiegészítőd kedvencednek:

Fogj egy kiszuperált inget, és vágd le a nyaki részét a gallérral együtt. Ezután te választasz, hogyan szeretnéd a kutyusra adni: a legegyszerűbb megoldás, ha a gallért a nyakörvére erősíted varrással vagy ragasztással, majd azt csatolod a nyakára. Másik módszer, ha a gallért úgy méretezed, hogy az kényelmes legyen a kedvenced nyakán, és így teszed rá.

Ezután keress egy régi nyakkendőt, és vágd el akkorára, amekkora jól áll a kedvenceden. Kiskutyák és cicák esetében elég egy arasznyit hagyni belőle, nagyobb testű kutyusoknál pedig igény szerint – arra vigyázz, hogy ne érjen le a földre, nehogy elessen miatta a kutyus. Ezt már könnyedén oda tudod erősíteni a gallérra, és így igazi elegáns urat vagy hölgyet varázsolsz a kisállatodból.

Tipp: Könnyedén készíthetsz csokornyakkendőt is! A nyakkendő rövidebb részét vágd le, köss masnit a közepére, a szárát pedig rakd a gallérra.

Összegyűjtöttünk néhány cuki fotót, amik segítenek a kiegészítők elkészítésében!

Hozzászólások