Curtis Amerikában folytatja karrierjét?

Videóban üzent a rajongóinak

2015/09/09

Az esküvővel egybe kötött elő-nászútját éppen Amerikában töltő Curtis és párja, Csilla, maximálisan kiélvezik a tengerentúl adta lehetőségeket. Olyannyira, hogy a rapper a helyi spanok begyűjtéséről is gondoskodott. Lehet, hogy amerikai karrier lesz belőle?

Most még Miamiban élvezi a napsütést a páros, akik minden jel szerint valóra váltják a nagy amerikai álmot. Innen utaznak majd tovább Las Vegasba, ahol örök hűséget fogadnak egymásnak. Curtis és menyasszonya, Csilla, többek között azért is utaztak a tengerentúlra, hogy összekössék az életüket, de emellett feltett szándékuk, hogy felfedezzék maguknak kicsit a mindig napsütötte várost.

curtis (2)

Ha már lehetőségük nyílt bepillantást nyerni a híresen pezsgő éjszakai életbe, Curtis azt sem mulasztotta el, hogy megmutassa tudását néhány helyi fenegyereknek. “Lett pár helyi spanunk, persze, hogy fekák, akiknek egyből megmutattam néhány dalomat és baromira tetszett nekik. Megnézték a klippeket, ezek is bejöttek nekik, szóval hamar megtaláltuk a közös hangot” – meséli a rapper, aki ezúttal nem tett lakatot a pénztárcájára sem.

curtis (6)

“Durván 1000 dollárt tapsoltunk el, de minden fillért megért. Elmentünk egy hajóútra is, ahonnan olyan nagy sztárok otthonaiba láttunk be, mint P. Daddy, Al Pacino és David Beckham” – meséli amerikai kalandjait Curtis, aki még egy videóval is kedveskedik rajongóinak. A rapper bekukkolt több nagy sztár otthonába is, állítólag Shaquille O’neal épp most vett magának házat a szigeten.

Hozzászólások