Curtis botránykönyvvel rukkol elő

Kendőzetlen őszinteséggel mesél életéről

2015/02/06

Ugyan a népszerű rapper mindössze 25 éves, azonban állítása szerint már legalább kétszer ennyit élt. Curtis épp ezért döntött úgy, hogy megírja történetét. Sokan meg fognak lepődni…

Curtis vagyok, az újpesti huligán, aki ököllel üti a nőket, pénzért veszi a nézettséget és a hírnév reményében az utcagyerek stílust is hajlandó eldobni.

CurtisJól tudom, sokan ezt gondolják rólam, de azzal is tisztában vagyok, hogy a legtöbben csak irigyek a sikereimre, vagy féltékenyek rám, mert a csajuk engem akar – vagy már le is csaptam a kezükről… Nekem viszont tiszta a lelkiismeretem, istenfélő ember vagyok, akit az imádott anyukája tart rövid pórázon. (…)

De még így is érnek meglepetések… Tőled kérte már anyuka, hogy a szeme előtt tedd magadévá a lányát? Vagy téged utaztatott már ki külföldre nő csak azért, hogy veled töltsön néhány éjszakát?” – áll a márciusban megjelenő, de az interneten már előrendelhető kötet beharangozójában.

Curtis sorsa sokaknak példaértékű lehet, hiszen a nulláról indulva lett sikeres focista. Egy sérülés következtében azonban kettétört a sportkarrier, és újra kellett építenie az életét, amiből végül országos ismertség lett, és az egyik legnépszerűbb rapperré vált.

Curtis 3Nyáron gondoltam először arra, hogy szívesen megírnám az életem történetét. Úgy éreztem, érdekli az embereket az, hogy a semmiből miként lesz valaki sikeres rapper. Az alázat és a hit segített abban, hogy elérjem a céljaimat. Mindent magamnak köszönhetek, soha nem kértem mások segítségét. Igaz, egy ideje nagyon fontos, hogy kikkel veszem magam körbe; csak olyanokkal dolgozom, akik akár emberileg, akár szakmailag értékesek” – meséli Curtis.

A rapper fejében megfordult, hogy sokan bírálni fogják azért, mert ilyen fiatalon ír az életéről, de úgy érzi: 25 évesen már legalább annyi élettapasztalata van, mint egy 50 évesnek.

Ahogy a dalaimban, a kötetben is csak az igazat mondom mindenről, és mindenkiről, éppen ezért nagyon sokan meg fognak lepődni. Igazi botránykönyvre lehet számítani, lesznek benne nők és foci is, de nem tartok a következményektől. Nincs mitől félnem, mert nem hazudok. Ha az igazság egy történet szereplőjére nem vet jó fényt, az az ő baja. Úgy gondolom, hogy sokan ismerik a munkásságomat, hitelesnek tartanak, éppen ezért remélem: sikeres lesz a márciusban megjelenő kötet” – tette hozzá bizakodva a rapper.

Hozzászólások