Curtis Ganxsta nyakában ülve rappelt

Új könyvében mindent kitálal

2015/05/27

Széki Attila, alias Curtis, a huszonöt éves zsivány, úgy érezte, hogy a maga negyed százada alatt megélt már annyi mindent, ami egy könyvet is megtölt élményekkel és csibészes történetekkel. Gengszterek, örömlányok, bulik és zene. Igaza volt.

A minap rejtélyes üzenetet posztolt a facebookjára a szabad szájú rapper, Curtis, amiben változásról, hamis boldogságról és hazugságról ír, de egyúttal bocsánatot is kér a körülötte lévőktől. Mi okozhatta a zenész-dalszövegíró vallomását?

“Elérkeztem egy út végére…
Ez egy olyan út volt ami egy hamis,hazug boldogsággal volt színezve.
Sajnálom és szégyellem magamat rettentő módon.
Bocsánatot kérek mindenkitől akit megbántottam,megaláztam vagy lejárattam.ígérem mindent helyre hozok és újra mindenki büszke lehet majd rám…”

“Prostituált lettem! Férfi k…va! Így, kimondva, elég szörnyen hangzik. Semmi bajom nincs a prostikkal, sőt! Ugyanakkor azt sohasem gondoltam volna, hogy egyszer majd közéjük tartozom. Nyugi, nem csináltam rendszert belőle, csak egyszeri alkalom volt.” Curtis önvallomás. Olvass tovább!

Curtis

Curtis nem csinál titkot abból, hogy a gengszter oldalán kívül van egy érzékenyebb énje is, amit ha kell, szívesen megmutat. Persze voltak kalandok bőven az életében, csajozás, prostik, bulik, futball és keményebbnél keményebb sztorik, amiket a napokban megjelent önéletrajzi ihletésű könyvében most már a rajongók is visszaolvashatnak, amolyan szabad szájú, őszinte stílusban. A fiatal rapper komoly társadalomkritikát gyakorol számaiban, és az sem elhanyagolható tényező, hogy olyan rossz fiúk nevelték, mint Gaxsta Zolee és Dynamic, akik felnőttes hozzáállással kezelik a még korban kölyöknek, zenéjében és tapasztalatában már igazán felnőttnek számító zenészt. Nőkről, szerelemről, testüket pénzért áruló csajokról mesélt nekünk, de róla is kifaggattuk a zenésztársakat. Nézd meg a videót!

 

 

Olvass még többet Curtisről, Ganxstáról és Dynamicról!


Hozzászólások