Curtis megmutatta érzelmes oldalát

Hátrányos helyzetű gyerekekkel énekelt

2015/08/17

Ózdon járt Curtis, hogy olyan hátrányos helyzetű gyerekekkel találkozzon, akik körülményeik ellenére nagyon tehetségesek. A rapper számára nagyon sokat jelentett a találkozás a kicsikkel, főleg úgy, hogy a gyerekek maguk választották ki a kedvencüket.

Curtis többször bebizonyította már, hogy bár olykor botrányosan viselkedik, mégis egy ízig-vérig érző ember. Korábban a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjában járt, ahol beteg gyerkőcökkel találkozott, most pedig a „Van helyed” stúdióba látogatott el olyan tehetséges gyerekekhez, akik anyagi körülményeik miatt kevesebb eséllyel indulnak az életben.

„A hely vezetői kerestek meg, hogy szeretnének egy napot tartani a gyerekeknek, akik maguk választhatták ki, hogy ki a kedvencük. Az ő választásuk rám és Majkára esett, ami nagyon jó érzés! Peti sajnos a tv forgatások miatt nem tudott elszabadulni, de én ott voltam, és közösen a gyerekekkel előadtunk jó pár dalt! Utána fotózkodtunk, és nagyon sokat beszélgettünk” – mesélt élményeiről Curtis.

Ózdon jártam ma a hátrányos helyzetű de valamiben tehetséges gyerekeknél a “Van helyed studiónál”Egy élmény volt ez a pár óra!Köszönöm!Most irány Siófok!este 20:00tól MAJKA&CURTIS live a beach House-on…

Posted by Curtis on 2015. augusztus 15.

A fiatalok nem utoljára találkoztak a korábban focistaként tevékenykedő rapperrel, hiszen Curtis hamarosan egészen más minőségben látogat vissza az otthon kis lakóihoz.

„Nagyon jól éreztem magam velük! Nagyon kedves fogadtatásban volt részem, és azt elárulhatom, hogy ide is vissza fogok látogatni – mégpedig azért, mert foci edzőre van szükségük. Most legalább hasznát vehetjük az NB1-es labdarúgó múltamnak – árulta el Curtis.

A sokat próbált rapper már korábban is bebizonyította, hogy igazán érző szívű. Curtis nem rég beteg gyerekeknél járt, és könnyekig hatódott. Kattints a folytatásért!

Curtis - Szívügy 1

Hozzászólások