Curtis pár óra alatt hatalmas sikert aratott

A rappert nem érdekli a negatív kritika

2015/08/27

Mindössze egy éjszaka telt el Curtis új, az Utolsó szó jogán című klipjének premiere óta, de máris hatalmas kedvenccé vált, pedig azt gondolták: nagyon megbotránkoztatja majd az embereket.

Az új produkcióban Curtis visszatér a gyökerekhez, az utóbbi idők popoulárisabb stílusa után igazi utcarapet csinál, puritán őszinteséggel. A rajongók üdvözlik, hogy újra a régi Curtist hallhatják.

Nem hasonulok meg önmagammal, amikor fogyaszthatóbb rapzenét csinálok, mert a könnyed és a kemény stílus is bennem van, mindkettő én vagyok. Elsősorban magamnak zenélek, egyáltalán nincs bennem megfelelési kényszer, ám nagyon boldog vagyok, hogy rengeteg embernek tetszik az, amit csinálok. Az Utolsó szó jogán című dal a lelkem legmélyebb bugyraiból született, és mondanivalóját remekül bemutatja a hozzá tartozó klip, amit az RC Mediával készítettünk. Szerencsére eddig senki nem értette félre a mondanivalót: a benne szereplő hatalmas kereszt nem vallást szimbolizál, és még véletlenül sem becsteleníti meg azt. Csupán arra utal, hogy mindenkinek vannak hibái, amit később rákiabálnak az emberek, és ettől nem tud megszabadulni az élete során, vagyis cipeli a saját keresztjét” – árulta el Curtis az RC News-nak.

A rapper október 1-jén új albummal jelentkezik, Rap Biblia címmel, melyen elsősorban kemény rap számok lesznek, azonban a populáris stílust kedvelők is találnak rajta néhány számot maguknak. Curtis az album megjelenése előtt pihen egy hónapot, amerikai „tanulmányútra” megy, ahol bepillantást nyer a tengeren túli rapperek világába.

Olvass még Curtisről!

Hozzászólások