Curtis újra eladná a testét?

Őszinten vallott a rapper

2015/05/20

A napokban megismerhettünk egy pikáns részletet Curtis könyvéből, ami igencsak nagy vihart kavart. Megkérdeztük a rappert, mi az igazság arról, hogy prostituált lett és megtenné-e újra.

A szabadszájú rapper könyvéből, a Csibészbibliából néhány nappal ezelőtt meglehetősen döbbenetes részek kerültek napvilágra, amelyben a zenész arról mesélt, hogy bizony neki már fizetett nő és nem is akármiért.

Curtis Íme a részlet:

(…) Prostituált lettem! Férfi k…va! Így, kimondva, elég szörnyen hangzik. Semmi bajom nincs a prostikkal, sőt! Ugyanakkor azt sohasem gondoltam volna, hogy egyszer majd közéjük tartozom. Nyugi, nem csináltam rendszert belőle, csak egyszeri alkalom volt. Nem tetszett meg a műfaj, nem lettem a mesterség rabja, nem éreztem rá az ízére. De még csak nem is a bakancslistámon szerepelt. A semmiből jött a lehetőség, én pedig kihasználtam. Ha majd mesélek az unokáimnak fiatalkori kicsapongásaimról, szexuális kalandjaimról, elmondhatom nekik ezt a bizarr sztorit is. Ki tudja, akkor talán már büszke is leszek rá. Ezt kapjátok ki, gyerekek: a nagyfaternak fizetett egy csaj, hogy jól megdöngesse… Vajon elhinnék? Hát még, ha ismernék a részleteket! Komolyan mondom, ennél valószínűtlenebb sztoriba nehéz belecsöppenni. (…)

Curtis

Kíváncsiak voltunk arra, hogy vajon hogyan élte meg mindezt és újra megtenné-e?

Curtis őszintén, mellébeszélés nélkül tárta fel az igazságot:

Ez amikor jött, egy jó bulinak tűnt és igazából ezért vállaltam. Annyira szürreális történet volt, hogy úgy gondoltam: miért ne csinálnám meg?! Ha van egy lány, aki még nem is néz ki rosszul és pont ráérek, akkor miért ne utazzak ki hozzá? Egy olyan lány, akivel ingyen is lefeküdtem volna és ezért fizetett egy ilyen összeget, akkor miért ne? – meséli mosolyogva Curtis.- És hogy megtenném-e újra? Ha több pénzt kérnék és több pénzt kapnék, újra megtenném. Eladjam a testem egy olyan nőnek, aki bejön nekem? Persze. Ha nem lenne párkapcsolatom, bármikor megcsinálnám.

A rapper azt sem titkolta, hogy mit szólt mindehhez a barátnője:

A barátnőm teljesen felnőttként kezeli az ilyen jellegű dolgokat, ami már elmúlt, az elmúlt. Sem én nem kérdezősködök a múltjáról, sem ő az enyémről. 

Exkluzív dedikálás

Curtis, Ganxsta Zolee és Dynamic május 23-án, szombaton, 14 órától vár titeket a nyugati téri Alexandra Könyvesházban! Vedd meg a helyszínen Curtis Csibészbiblia című könyvét kedvezményes áron a hivatalos megjelenés előtt, és dedikáltasd a helyszínen!

majka curtis

Ha csatlakozol az eseményhez a Facebookon, és szerencséd van – azon túl, hogy mindenkinél hamarabb és olcsóbban kapod meg az újpesti rapper önéletrajzát – tiéd lehet az 5 db Majka&Curtis swing lemez, vagy a 20 db Dynamic CD egyike.

 

Olvass még Curtis-ről!

Hozzászólások