Cyber Valentin-nap: ha épp nem leszel a pároddal

A három legjobb alkalmazás, ami összeköt

2015/02/13

Szombaton, február 14-én Valentin-nap, de nem minden pár tudja együtt megünnepelni a szerelmét. Azonban a technika nekik is segít csillapítani a hiányt, hogy együtt tudjanak lenni akkor is, amikor sok-sok kilométer választja el őket egymástól. Leteszteltük az általunk három legjobbnak ítélt ingyenes alkalmazást okostelefonra.

1. Test of Love Free. Vajon szeret téged? Vagy gyűlöl? Ez a kis alkalmazás villámgyorsan segít neked százalékban kideríteni az igazságot! Jelszó: csak a tisztánlátás miatt!

2. Pressenger. Ez a magyar alkalmazás nem más, mint egy testre szabott hívás, amelynek segítségével már a kicsöngés alatt is csatolhatsz képet vagy szöveget a híváshoz. Előtte (akár ma!) mindketten (vagy ahányan szerelmesek vagytok egymásba :) ) telepítsétek, és miközben csörgeted, azt fogja látni a telefonján, amit te szeretnél. Ötvenezer letöltő nem tévedhet!

??????????????????????????????????????

3. Romance Reminder. Főleg a fiúknak nagyon hasznos ez az applikáció, ugyanis általában ők azok, akik mindent elfelejtenek. Pedig azok a srácok is szívesen kedveskednének párjuknak, akik amúgy nem túl kreatívak a szerelem apró ajándékait illetően, de ezzel az alkalmazással ez lehetségessé válik számukra is. Jó tanács minden napra, hogy milyen apróságokat tegyél imádott párodért!

+1. Mielőtt elveszünk a Valentin-napi alkalmazások tengerében, azért nem árt, ha egy ősi app-re is emlékeztetjük az olvasókat: a Skype-ra! A távolság egy csapásra eltűnik arra az időre, amíg videobeszélgetésbe merülünk szerelmünkkel!

Ne feledjük, a boldog Valentin-nap jár minden szerelmesnek!

Hozzászólások