Czippán Anett berki nélkül is élvezi a műsorvezetést

Kiegyensúlyozottabb az élete kollégája nélkül

2014/12/10

Czippán Anett remek formában van – kiegyensúlyozottságához az is hozzájárul, hogy egy időre lecserélte Berki Krisztiánt. A csinos anyuka egyáltalán nem hiányolja műsorvezető kollégáját, sőt, határozottan jól érzi magát nélküle.

Anett nagyon szereti a FEM3 Cafét, hiszen anyukaként és műsorvezetőként is részt vehet a beszélgetésekben. Még korábbi műsorvezető társa sem hiányzik neki, sőt, azóta háromszor is partnert cserélt.

anett
Anett remek formában van, és a berki sem hiányzik neki (Fotó: Fem3)

 „Nagyon jól érzem magam Berki Krisztián nélkül: kiegyensúlyozott vagyok, azt gondolom, nagyon jó az éltem most. Amióta elment, sok érdekes műsorvezető partnerrel találkoztam, és mindegyikük más volt valamiért. Kasza Tibi egy igazi humorzsák, akit szinte lehetetlen kezelni adásban, főleg mert nem kíméli az embert, ha egy viccről van szó. Szandival nagyon jól éreztem magam, mert a munka szinte egy csajos beszélgetés volt, ahol a barátnők egymás szavába vágva dumcsiznak egymással, Azurák Csaba pedig egy igazi profi, aki évek óta műsorvezetőként dolgozik, így rengeteg új dolgot tudtam tanulni tőle. A következő időszak is nagyon mozgalmas lesz az életemben, de ezt egyáltalán nem bánom, hiszen egész életemben erre a pörgésre vágytam. Egyszerre dolgozhatok olyan helyen, ahol szeretek lenni, és emellett még anyuka is vagyok – nagyon jól érzem most magam” – vallotta be Czippán Anett az RC Newsnak.

A műsorvezető nem panaszkodhat: bár állítása szerint a gyereknevelés mellett nincs ideje magára, ez nem látszik meg rajta, hiszen tökéletes formában van.

„Ami engem most mozgásban tart, az a kisfiam: a 0-24-es pörgés, a suttyomban elfogyasztott gyümölcs, amit ő meghagy – ezeknek köszönhetem, hogy fitt vagyok, és persze annak, hogy nagyon sokáig táncoltam régen. Most hébe-hóba tudok csak sportolni, de ha Olivér nagyobb lesz, akkor szeretném visszahozni a rendszeres testmozgást. Nagyon sokat dolgozom, de karácsony környékén lesz egy hét pihenő, amikor végre nyugiban együtt lehet a család” – mesélte Anett, aki azt is elárulta, hogy idén az utolsó utáni pillanatra hagyja a bevásárlást.

Hozzászólások