Czippán Anett bevállalta: megmutatta szülés utáni alakját fürdőruhában

Sok nőnek adott erőt ezzel a poszttal

2018/08/03

Czippán Anett bevállalta azt, amit nagyon kevés hazai híresség tenne meg: megmutatta hogy néz ki a szülés után 8 hónappal. Minden tiszteletünk az övé! 

Czippán Anett két gyönyörű gyermek édesanyja. Második kisfiát november végén hozta világra, azóta örömmel mutogatja Somát a rajongóknak. Most azonban olyan képet posztolt magáról, amire nagyon kevés celeb lenne képes. Anett fürdőruhában mutatta meg alakját és büszkén vállalja, hogy még mindig nem tökéletes a hasa. 

“Sokat gondolkodtam, de nem érdekel, bevállalom! Igen, jól látjátok, nagy a hasam. Mindenki másképp reagál arra a bizonyos 9 hónapra. Van, aki szerencsés, van akinek nehezebb visszanyerni utána az alakját! Íme, ez az én testem most. Miért is osztom meg? Hogy erőt adjon másoknak, hogy erőt adjon nekem! Ma elkezdtem visszarendezni magam! Lássuk, hogy sikerül! Ha valaki szeretne, társuljon! Segítsük egymást! Hajrá lányok!” – írta a kétszeres anyuka a képe alá. 

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

A csinos műsorvezető rengeteg bátorító, szeretetteljes hozzászólást kapott. Volt, aki azt írta: “Anett for president! Több hozzád hasonló közsszereplőre van szükség…” 

Szerintünk Anettnak nincs mit szégyelnie, hiszen két kis csodának adott életet és így sem veszített semmit szépségéből! 

 

Hozzászólások