Daganatos betegeken segített, ő maga is rákos lett

Vinny Desautels igazi kis hős, de ezúttal ő szorul segítségre

2016/05/11

Vinny Desautels azzal szerezte meg az egész világ elismerését, hogy daganatos gyermekeken segített. Az élet kegyetlensége miatt most azonban ő maga lett beteg.

Előfordul, hogy a világ kegyetlen. Mégis olyankor a legkönyörtelenebb, amikor olyasvalakikkel történnek tragikus dolgok, akik egyáltalán nem érdemlik meg. A hét éves Vinny Desautels egyike ezeknek a szerencsétlen embereknek.

Vinny, akit nemes egyszerűséggel legendának titulálok, mert megtestesít mindent, amit a szó a modern értelmezésében jelent, két éven keresztül növesztette a haját, hogy utána rákbetegek részére adományozhassa. Annak ellenére, hogy rengeteget piszkálták  őt a haja miatt, sikerült megnövesztenie 13 hüvelykre (~33 cm). Ezután a “Parókát a rákos gyerekeknek” alapítványnak adományozta.

vinny02

Miután levágatta a hajkoronát, amit olyan sokáig növesztett, a sors a legkegyetlenebb fintorával válaszolt – Vinny és a családja megtudta, hogy a fiú rákos, ráadásul a negyedik stádiumban jár. Az orvosok daganatot találtak Vinny csípőjénél, az arcánál és a jobb szeménél, de még mindig nem tudták meghatározni, hogy a ráknak pontosan melyik fajtájától szenved a hét éves fiú.

“Negyedik stádiumú, rosszindulatú daganatok. Egyelőre még csak annyit látnak, hogy van egy komolyabb daganat a csípőjénél, a szeme körüli csontnál és az orra mögött, valamint az arca a jobb oldalán”  mondta Jason, Vinny apja Fox 40-nek adott interjújában.

Vinny azonban egy pokoli erős, szívós fiú, így bizonyára keményen fog harcolni a betegség ellen. Te is támogathatod a küzdelmét, ha ellátogatsz a GoFundMe oldalára, legalább az orvosi számlák terhét levéve a szülők válláról (az oldalon 10 nap alatt több, mint $410,000, azaz 114 millió forint gyűlt össze!). 

vinny01

Szurkolunk, hogy Vinny legyőzze a sors eme gonosz játékát, amire egyáltalán nem szolgált rá!

Légy erős, Vinny!

(via abcnews)

Hozzászólások