Dakota Fanning kislányból bombázóvá nőtt

Chloé Grace Moretz és Emma Watson sem panaszkodhat

2014/06/05

Dakota Fanning, Chloé Grace Moretz és Emma Watson. Három olyan színésznő, akik ugyan gyerekszínészként kezdték pályafutásukat, de tehetségüknek, szorgalmuknak, szerencséjüknek köszönhetően felnőttként is a szakmában maradtak. Előtte utána képek kicsit másképp.

A gyerekek úgy nőnek, mintha húznák őket. Gyakran halljuk ezt a mondást, főleg olyankor, ha egy kiskamasz látványosan megváltozik. Egy gyerekszínész esetében ez a változás még feltűnőbb, hiszen szint folyamatosan kamerák előtt élik életüket. Gyakran előnyös változáson mennek keresztül.

Az esetlen, nyakigláb kissrácokból sokszor jó pasik lesznek. Ez történt például a Harry Potter filmek szereplőivel is, hisze jó pasikká cseperedtek. Nézzünk mos néhány lányt, akik nyurga kamaszból lassan bombázókká értek.

Chloé Grace Moretz

Chloé-t példáulRyan Reynold mellett láthattuk A rettegés háza – The Amityville Horror – című filmben. De szerepelt korábban a Született feleségek néhány epizódjában is.

chloe-grace-moretz

Dakota Fanning

Dakota-t leginkább a Nevem Sam – I Am Sam – című filmből ismerhetjük, ahol az értelmi fogyatékos Sean Penn kislányát alakította. De ő szerepelt Tom Cruise oldalán a Világok harca – War of the words – című klasszikus könyv feldolgozásában is.

dakota-fanning

Emma Watson

A Harry Potter filmek okostojás boszorkánya, Hermione Granger szerepében Emma szó szerint az egész világ előtt nőtt fel. Ez ne is csoda hiszen az első és a nyolcadik film között több, mint tíz év telt el.

emma-watson

Hozzászólások