Damu Roland perújrafelvételt akar, mert ártatlanul ült

Újra megkérte felesége kezét

2015/04/10

A három év börtön nem törte meg a színészt, sőt megerősítette. Damu Roland határozott tervekkel kezd új életet, melynek első lépése, hogy bebizonyítsa ártatlanságát.

Amint kilépett a börtönkapun, szinte azonnal felkavarta az állóvizet a nemi erőszak és bántalmazás miatt elítélt Damu Roland. A Fókusznak adott interjúban ugyanis kijelentette: továbbra is ártatlannak vallja magát, és perújrafelvételt kér, hogy ezt bebizonyítsa. Ám nem csak ezzel szeretne foglalkozni a jövőben.

Az egykor népszerű művész számára nem lesz könnyű az újrakezdés, hiszen tetemes adóssága van, pillanatnyilag nincs munkája, ám a börtönben lelkileg megerősödött, ezért nem tart a nehézségektől. Sokat jelent számára, hogy mellette van a felesége, láthatóan nagy a szerelem köztük. Olyannyira, hogy mivel esküvőjüket néhány éve a börtön falai között tartották, ezért Damu Roland most ismét megkérte szerelmét: mondják ki a boldogító igent, de immár szabadon, Isten színe előtt.

A színész számára két dolog a legfontosabb: a párja, akitől három gyermeket szeretne, és az, hogy mielőbb munkába állhasson, pénzt kereshessen. Kijelentette: a korábban megjelent sajtóhírekkel ellentétben egykori párjának, Vajna Tímeának semmi félnivalója nincs, ezért miatta biztosan nem kell testőröket fogadni, mert nem szeretne bosszút állni. Csupán a hivatalos utat szeretné megtenni, hogy ha utólag is, de bebizonyosodjon ártatlansága.

Nem tudni, mennyi igaz abból, hogy Andy Vajna testőröket fogadott hitvese mellé, megvédvén őt attól, aki korábban bántalmazta, azaz Damu Rolandtól. Timi – állítása szerint – egyáltalán nem tart attól, hogy találkozik volt párjával, és atrocitások érik.

Nem hinném, hogy bármelyikünk is valaha keresné a másik társaságát. Damu Roland a múltam, már meg bocsátottam neki, ezért soha többé nem szeretnék róla és a hozzá fűződő egykori kapcsolatomról beszélni. Nem is értem, miért kellene, hiszen mindketten megtaláltuk a párunkat azóta, semmi közünk egymáshoz. Kiegyensúlyozott, boldog házasságban élek, soha nem éreztem magam ilyen biztonságban, mint most” – jelentette ki Vajna Tímea.

Hozzászólások