Damu Roland szabadul, Vajna Timi retteg

A bosszú fűti a börtönviselt színészt?

2015/03/27

Napokon belül elhagyja a börtönt Damu Roland, aki azért került be négy és fél évre, mert a vád szerint megverte és megerőszakolta akkori menyasszonyát, Palácsik Tímeát. A színész szerint volt kedvese juttatta őt rács mögé, unokahúga pedig üzent is: nincs bocsánat! Palácsik azóta Vajna lett, és most retteg, mi lesz, ha exvőlegénye kiszabadul.

Damu Roland még 2010-ben került előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint megverte és megerőszakolta akkori menyasszonyát, Palácsik Tímeát. A színészt bűnösnek találták, először hat év, majd négy és fél év börtönbüntetést kapott, és a lányt hibáztatta a kemény ítéletért. Hiába telt el sok idő azóta, a kedélyek nem nyugodtak.

A férfi unokahúga azt üzente a lánynak – aki azóta Andy Vajna feleségeként a Vajna Tímea nevet viseli -, hogy nincs magyarázat arra, amit tett, és “nincs bocsánat sem”. “Soha nem fogja elfelejteni, mit tettél vele, és mi sem, hogy ezzel mit tettél velünk” – fogalmazott keményen a családtag. Nem csoda, ha az érintett nagyon fél, mi lesz most.

damu2
Damu Roland

A hírek szerint férje testőrt fogadott Vajna Tímea mellé, aki nagyon tart attól, hogyan reagál egykori vőlegénye a szabadulás után. Damu Roland ügyvédje azonban mindenkit megnyugtatott: ügyfele már nem akar tudni egykori menyasszonyáról, csak az új életet tervezi, vissza akar térni szakmájához.

˝Roland a tiszalöki börtönben elvett feleségéhez, Edinához költözik, együtt ünneplik a szabadulást és a húsvét szent ünnepét. Az ügyfelem egészséges, jó kondiban van, lelkileg kiegyensúlyozott, és alig várja, hogy újra dolgozhasson a szakmájában – mondta dr. Sebestyén Tamás a Borsnak. – Nem akar tudni Tímeáról, és találkozni sem szeretne vele.˝

Hozzászólások