Damu Roland visszavágott a TV2-nek

Nem felejt a börtönviselt színész

2015/04/13

A TV2 bepróbálkozott a frissen szabadult színésznél, de nemet mondott. Damu Roland nem felejtette el, hogy a csatorna korábban elhatárolódott tőle.

Damu Roland nagyon meglepődött, amikor szabadulása után a TV2 egyik riportere felkereste, hogy szerepeljen az egyik beszélgetős műsorban, hiszen a csatorna, ahol korábban dolgozott, még az előtt felmondott neki, mielőtt meghozták volna az ítéletet. A volt barátnőjét, Palácsik Tímeát megerőszakoló és bántalmazó színésznek azonban nem ez volt az első balhéja: korábban egyik kolléganőjét ütötte meg, amiért a hölgy egy buli után beszállt a Damu által hívott taxiba.

A TV2 az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna,ezért a vezetőkön komoly felelősség van a tekintetben, hogy kiket foglalkoztatnak. Így nem meglepő, hogy Palácsik Tímea feljelentése után a Jóban Rosszban stábja Damu távozása mellett döntött. 

Súlyos testi sértés miatt eljárást indítottak Damu Roland ellen. Bár egyelőre ellentmondásosak az információk, figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy sajnos nem ez az első eset, hogy Roland hasonló ügybe keveredik. Így a csatorna vezetésével közösen úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban a Jóban Rosszban sorozatban nem kívánunk együttműködni a színésszel. Nagyon sok esélyt kapott már a csatornától, most azonban eljött a pillanat, hogy kimondjuk, nincs helye a TV2-nél” – mondta évekkel ezelőtt a Jóban Rosszban akkori producere, Nagy Tamás.

Damu és felesége
Felesége várta a börtönnél az egy hete szabadult Damut (fotók: (MTI)

Szabadulása után azonban rengeteg műsor és újságíró kereste meg a színészt azzal, hogy beszéljen a három börtönben töltött évről és terveiről, köztük a TV2 egyik műsorába is meginvitálták. Damu azonban kikosarazta korábbi munkaadóját.

Roli alig hitt a fülének, amikor a szabadulása napján a TV2-től kereste egy szerkesztő arról érdeklődve, hogy hogy van” – mondta a Borsnak Damu Roland rokona. – “Köpni-nyelni nem tudott először, attól meg pláne elment a hangja, amikor arra kérték, menjen be az egyik műsorba, és beszélgessen a terveiről. Szerencsére megőrizte a nyugalmát, és annyit mondott, hogy soha a büdös életben nem szeretne azon a csatornán képernyőre kerülni, amelyik ilyen szinten elhatárolódott tőle“.

Hozzászólások