David Beckham 7 millió forintból?

A srác egy vagyont költött rá, hogy a focistára hasonlítson - nem sikerült

2016/09/29

Phillip Grills minden vágya volt, hogy David Beckham hasonmása lehessen. El is költött erre egy csomó pénzt, de az eredmény erősen megkérdőjelezhető.

Ki ne szeretne úgy kinézni, mint David Beckham? A futballista kifejezetten sok nő szerint a valaha élt legjóképűbb férfi, és bizony nem kevesen dobnák félre érte az erkölcseiket. Természetes hát, hogy a férfiak túlnyomó többsége irigykedve tekint rá, és a legkevésbé sem Victoria miatt. Tény ami tény, még a legkevésbé hiú pasi is élvezné, ha minden nő odáig lenne érte. 

Ilyesmi indíttatásai lehettek Philippnek is. A fiatal srác ezidáig 20 000 fontot, azaz valamivel több mint 7 millió forintot költött plasztikai műtétekre, melyeknek egyetlen célja van: minél jobban hasonlítani Beckhamre. Ezt azonban mondjuk úgy, nem sikerült elérnie. Ha egészen őszinték akarunk lenni, akkor úgy néz ki, mint egy másnapos Miley Cyrus, akinek a túlzásba vitt kokótól már az arca is puffad. De aggodalomra semmi ok, Phillip ugyanis még 30 000 fontot szánna a további műtétekre.

Nos, sok sikert neki.

Hozzászólások