David Beckham ciki helyzetbe került fia első randiján

Hiába dúsgazdag, az életre neveli gyeremekeit

2015/04/01

David Beckham viszonylag keveset beszél a családi életéről, a bulvárújságok világszerte megteszi ezt helyette. Ezért is volt meglepő, amikor az amerikai Late Late Show-ban elárult egy kínos pillanatot, ami vele és fiával történt meg, annak első randiján.

Kezdte azzal, hogy bár vagyona miatt gyermekeinek is megadhatna mindent, mégsem teszi. A legidősebbel, Brooklynnal statuált példát. “Mikor tizennégy, tizennégy és fél éves lett, azt mondtam neki, ha akarsz valamit, dolgozz meg érte, és keresd meg rá a pénzt. Ezért aztán egy francia kávézóban kezdett dolgozni, szombat és vasárnap, és megkereste a saját zsebpénzét.”

Majd belekezdett egy másik sztoriba, ahol már előre elárulta, hogy gyereke – aki közben a színpadon foglalt helyet – gyűlölni fogja érte. “Tizennégy és fél éves korában, az első randiján – egyébként Valentin-napon – az anyja, Victoria éppen Londonban volt, és Brooklyn azt mondta nekem, hogy el szeretne vinni egy lányt vacsorázni.”

“Mondtam neki, hogy rendben, közöltem a hírt Victoriával is, aki azonban csak úgy egyezett bele, ha én viszem el őket kocsival az étterembe, és végig ott ülök valamelyik asztalnál. Én visszakérdeztem: ne csináld már, tényleg erre akarsz kényszeríteni? Ő azonban hajthatatlan volt, hogy csak így egyezik bele.”

Nem volt mit tenni, David Beckham egy japán étterembe fuvarozta fiát és annak barátnőjét, majd leült öt asztallal arrébb, felesége utasításainak megfelelően, és végigasszisztálta a randit. A műsorvezető még viccelődött is, hogy a világon nem létezik olyan hely, ahova David Beckham inkognitóban mehetne.

Közben mutatták Brooklynt is, aki csak nevetett a történeten, de az apja hozzátette, hogy nyilván legközelebb sem lesz másképp. Kislánya például még csak négy éves, viszont ha őt viszi majd randizni, akkor biztosan közelebb fog ülni hozzájuk.

Hozzászólások