Debreczeni Zita és Gianni már családot tervez?

Az olasz macsó négy gyereket szeretne

2015/03/26

Bombaként robbant a hír, hogy Debreczeni Zita és Gianni egy párt alkot, amióta pedig felvállalták a kapcsolatukat, mindenki azt találgatja: mikor házasodnak össze. Lehet, hogy nincs is olyan messze a családalapítás?

Debreczeni Zita és Gianni szerelme hatalmas lánggal ég, és mivel már mindketten érett felnőtt korban vannak, mindketten családot szeretnének. Gianni különösen nagy famíliában gondolkodik!

Mi olaszok családcentrikus nemzet vagyunk és bennem is egyre jobban erősödik a vágy a házasság, a saját utód iránt. Sok szép lánnyal találkozom, de nekem a belső szépség, a kisugárzás is fontos. Remélem, rövidesen megtalálom a nagy Ő-t, és négy vagy öt gyerek büszke édesapja leszek” – mondta korábban a Story magazinnak Gianni.

Fotó: Zita Debreczeni Photography/Facebook
Nem csoda, hogy Zita szépsége elvarázsolta Giannit (Fotó: Zita Debreczeni Photography/Facebook)

Az olasz macsódól mindenki azt gondolja, hogy falja a nőket, pedig saját bevallása szerint nagyon lelkizős, mélyen megéli a szerelmeit. Még akkor sem csajozott, amikor a barátai ezt javasolták neki gyógyírként egy hosszú kapcsolata után.

Sok időre volt szükségem ahhoz, hogy helyretegyem a dolgokat. Minden ismerősöm arra biztatott, hogy csajozzak, éljem az életem, de én máshogy gondolkodom erről. Nem hoznak lázba az egyéjszakás kalandok. Végig kell gondolnom, hogy milyen hibákat követtem el. Csak tiszta lélekkel tudok egy új kapcsolatba belekezdeni. Márpedig én kapcsolatot szeretnék egy olyan nővel, aki később a feleségem lehet” – tette hozzá Gianni, akiről egyre inkább úgy tűnik, hogy Debreczeni Zita személyében megtalálta az ideális nőt. Az egyik partin ugyanis amikor kapcsolatukról érdeklődtek, azt mondta: kérdezd a signorát. Ez pedig olaszul asszonyt jelent. Lehet, hogy már a nagyon közeli jövőben össze is házasodnak?

Hozzászólások