Decathlon FittAréna

Remek program az edzést kedvelőknek

2016/11/16

Az előző Decathlon FittArénán 5800-an vettek részt. Az eddigi rendezvények statisztikái alapján ez a szám csak nő folyamatosan. Bővítsd te is a csapatot! 

Meglepetés dobos, Halloween parti a nagyszínpadnál, kranking kerekes székből, Béres Alexandra egy év kihagyás után visszatért – négy példa arra, mi történt a 10. Decathlon FittArénán.

A SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban rendezett 10. DECATHLON FittArénán a több mint 200 fellépő 20 színpadon, különböző stílusú fitneszórákon mozgatta meg “az év legfittebb napjára” érkező rekordszámú, 5800 résztvevőt. Reggel 9.30-kor Pulay Szilvi és Szívós Zoltán fellépése nyitotta meg a programsorozatot, a nagyszínpadon őket Cseresnyés Bea, majd az egyéves kihagyás – “szülési szabadság” – után visszatérő Béres Alexandra követte. Utóbbi így fogalmazott: “Szívem csücske ez a rendezvény!” A nap folyamán a többek között fellépett Katus Attila, Sifter Tímea (Sifi), Tatarek Rezső és Varró Gyula is, ők mindannyian tizedszer voltak jelen, tehát az összes eddigi alkalommal. Gyula pályafutásának 20. évfordulóját ünnepelte, Sifi szokásához híven külön koreográfiát alkotott: csapata festett arccal, halloweeni hangulatot idézve lépett színpadra. Tatarek Rezső pedig meglepetésvendéget is hozott: a Hooligans dobosa, Kiss Endi adta az ütemet a fergeteges hangulatú Iron Boksz edzésre.

Az eddigi rendezvények sikereinek margójára várják a mozogni vágyókat a 11. Decathlon FittArénára. A Facebook eseményt és a részleteket itt találod meg. 

Hozzászólások