Dekorációkkal rendszerezd otthonod

A kreativitással most megkönnyítheted az életed

2014/11/13

Állandóan pakolsz, mégsem találsz soha semmit? Úgy érzed, hogy mire befejezted a rendrakást, kezdheted elölről? Nem kell, hogy így legyen. Összegyűjtöttünk nektek néhány praktikus ötletet, amivel könnyedén rendszerezheted otthonod, és még dekorációknak sem utolsók.

enhanced-buzz-21001-1344614798-4

Az évek során rengeteg tárgyat felhalmozunk otthonunkban. Nyilvánvalóan vannak olyanok is köztük, amelyek haszontalanok számunkra, de nincs szívünk kidobni, viszont azokból is megszámlálhatatlan van, amit rendszeresen vagy időről-időre használnunk kell.

enhanced-buzz-21381-1345584730-5

Sokan követik a „söpörjük a szőnyeg alá” elvet, pontosabban egyáltalán nem ritka jelenség, hogy például bedobálunk mindent a csap alatti szekrénybe. A tisztítószerek mellett azokat is, amiknek hirtelen nem tudjuk kitalálni a megfelelő helyét. Ennek megoldására kiváló lehet a képen látható tárolási módszer. Egy sínre, rúdra van szükségünk, amire a fújós flakonokat fel tudjuk aggatni, illetve kis tároló dobozkákban pedig rendszerezhetjük a különböző kütyüket.

enhanced-buzz-17185-1344628517-1

Ez alól a hűtő sem kivétel:

7

A konyhára vonatkozóan további ötleteink is vannak. Az evőeszközök sokasága például fejtörést okozhat a háziasszonyok számára, pláne akkor, ha folyton rendezgetni kell azokat, vagy soha nem akad a kezünk ügyébe, amire éppen szükségünk van.

6

Az általában iratok tárolására használt „papucs” jó szolgálatot tehet nekünk otthonunkban.

3

Gondoltátok volna, hogy egy létrának vagy akár egy szánkónak is hasznát vehetjük otthonunkban? Nézzétek…

1

Térjünk át a cipőkre. Hol a fekete csizmám? Nem láttad a kedvenc magassarkúm? Ennek már megint eltűnt a párja! – Na ezeknek az időknek vége, ha megfogadod a tanácsunkat, és a későbbiekben így tárolod majd a lábbeliket:

4

Ami még sok bosszúságot tud okozni, az a kábelrengeteg, ami a lakás különböző pontjain valami rejtélyes okból kifolyólag állandóan összegabalyodnak. Ráadásul szinte soha nem tudjuk, vajon mi melyikhez tartozik, csak ha kiszabadulós játékot játszva végigvezetjük a kábeleket. Címkézd fel, és dobozold be! – Ennyi a titka.

5

Hozzászólások