Dekoratív tároló a fürdőszobába – házilag

Praktikus és stílusos

2014/10/17

Előfordulhat, hogy már nem tudjuk hova pakolni a törölközőket, neszeszereket a fürdőszobában, több szekrény nem fér be vagy nem is szeretnénk minden sarokba egyet. Mi ilyenkor a teendő? Egy-két dekoratív polc megoldás lehet.

Lehet, hogy még anyagi ráfordítás nélkül is megoldjuk ezt a lakberendezési trükköt, hiszen nem egy háztartásban található otthon különböző méretű és formájú gyékény kosár. Ezeket a kosarakat nem csupán funkciójuknak megfelelően használhatjuk. Azon kívül, hogy a szekrényekben vagy a tetejükön elhelyezzük őket, más rendeltetésük  is lehet.
Ez pedig nem más, mint a falra helyezés.

Teendők:

Először is nézzük meg, hogy hol található szabad falfelület, majd tervezzük meg, hogy milyen kosarakat szeretnénk feltenni rá. Lehetnek egyre kisebbek vagy nagyobbak vagy három egyforma, vagy csupán egy darab.

Baskets in master bath 003
Attól függően, hogy mekkora súlyt szeretnénk elhelyezni a kosárba, 2 vagy 4 szöggel vagy erős, két oldalas ragasztóval rögzítsük. Ez utóbbinál a csempét részesítsük előnyben, hogy az esetleges eltávolításnál ne töredezzen le a festék és a vakolat.

Miután sikerült feltenni a kosarakat, tehetünk bele összehengergetett vagy hajtogatott törölközőket, krémeket vagy akár potpourrit is.

Hozzászólások