Dekoratív váza – csupán fillérek kellenek hozzá!

Stílusosat házilag, könnyedén

2015/01/05

A lakásdekorálás megunhatatlan, pláne, ha a fejünkbe vesszük, hogy átalakítsuk otthonunkat, vagy épp barátainknak akarunk örömet szerezni egy új darabbal. Készíts egyedi, dekoratív vázát, amely ráadásul könnyen elkészíthető.

A nők szeretnek vásárolgatni, de persze nemcsak ruhákat, hanem lakberendezési tárgyakat is, úgymint bútorok, szőnyegek vagy éppen vázák, asztaldíszek. Az azonban elég nagy luxus lenne, ha folyton ezt-azt vennénk, hiszen rengeteg pénz és az is előfordulhat, hogy nem találjuk épp azt a darabot, amit megálmodtunk magunknak.

Ilyen esetekben is jól jöhetnek a kézzel készült vagy átalakított tárgyak, amelyeket akár magunknak, a családunknak vagy a szeretteinknek ajándékba is készíthetünk. Hiszen sokkal egyedibb, különlegesebb egy olyan ajándék, amely nem jön velünk szemben az utcán, sőt senki otthonában nem találkozunk vele.

vaza

A most bemutatott váza is ilyen, amelyhez nem kell más, mint egy megunt váza vagy épp üveg, sok-sok összegyűjtött pénzérme – lehet akármilyen érme -, és pillanatragasztó, amellyel rögzítjük őket.

A harmonikus összhanghoz nem árt persze, ha azok a pénzérmék lehetőleg ugyanolyan méretűek és a színük sem ezerféle. Hiszen sokkal jobban néz majd ki az a váza is, ha nem kaotikus a felülete, hanem egyöntetű. Illetve azért sem árt hasonló méretű érmékkel díszíteni, mert azok fedik jól le az egész felületet.

vaza1

Próbáld ki és meglátod, hogy milyen dekoratív ékköve lesz otthonodnak, illetve ha barátaid, családod otthonába is illik, ők örülhetnek egy ilyen meglepetésnek.

Hozzászólások