Delhusa Gjon őrjöngött

Egy ügyintézőn töltötte ki haragját az énekes

2014/07/30

Előző héten Győzike viselkedése miatt volt hangos a sajtó. A showman az Édes Élet forgatásán agresszívan lépett fel a stáb egyik hölgy tagjával szemben – fizikailag és verbálisan is bántalmazta, ezért a TV2 azonnali hatállyal kirúgta. A Blikk értesülései szerint ezúttal Delhusa Gjon beszélt indulatosan egy telefontársaság ügyintézőjével.

A szemtanú szerint egy hatalmas papírköteggel, és nem mellesleg már eleve idegesen érkezett az üzletbe a közismert buzuki király. Ehhez képest viszonylag békésen kezdte mondandóját, azonban a végére már veszekedett a hölggyel.

„Édesanyámnak akartunk telefont venni, amikor berohant Delhusa az üzletbe. Százmillió papír volt nála, s noha eleinte szépen csöndben ült az ügyintézőnél, egyre hangosabb lett. Végül kikelt magából. Annyit hallottam, hogy valami telefonletiltásról volt szó. Szegény lány elég kezdőnek nézett ki, kicsit sajnáltam, mert látszott rajta, hogy nem tudja, mitévő legyen egy balhézó sztárral” – mondta el az informátor.

A lap felkereste az énekest is az incidenssel kapcsolatban, aki nem tagadta az eseményeket, sőt úgy véli, igaza volt az üggyel kapcsolatban.

„Telefonos flottám van, s a lányom, Andika számát több mint egy évvel ezelőtt meg akartam szüntetni, mert nem használjuk. Akkor azt mondták, hogy idén májusban jár le a hűségidő, így várnom kellett. Májusban, amikor lejárt a szerződés, azonnal mentem be, hogy megszüntessem. Akkor papírt is kaptam róla, majd júniusban megint kiszámlázták a 4800 forintos havidíjat. Telefonon próbáltam akkor intézkedni, elnézést is kértek, mondták, hogy megoldják a gondot. Ebben a hitben voltam, aztán most júliusban megint jött egy számla! Ideges lettem, összeszedtem otthon az összes telefonos papíromat, és berobogtam a közeli üzletükbe, hogy panaszt tegyek. Hülyének néznek?! Komolyan olyan szolgáltatásért fizessek, amit már rég lemondtam? Hihetetlen, hogy itt tart az ország, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem lehet elintézni, és ennyi idő kell hozzá. Még panaszlevelet is írtam!”

delhusagjon

A kedélyek lecsillapodása után Delhusa Gjon bocsánatot kért a hölgytől: „Szegény megkapta minden bosszúságomat. Nagyon mérges és ideges voltam, ezért utólag is elnézést kérek tőle.”

Valljuk be, már sokunkkal előfordult, hogy egy-egy igazságtalannak vélt helyzet miatt kicsit indulatosabban viselkedtünk, még akkor is, ha a másik fél – jelen esetben egy szolgáltató ügyintézője – nem érdemelte meg azt. Mivel a panaszainkkal hozzájuk fordulhatunk, óhatatlan, hogy ilyen hangvételű beszélgetések áldozataivá váljanak. Ezt az esetet az tette különlegessé, hogy egy közismert személy vesztette el a türelmét, amit egy leleményes szemtanú meg is örökített.

kép forrása: delhusa.hu

Hozzászólások