Demcsák a gyerekek miatt háborúzik volt férjével

A megbeszéltek ellenére nem vihette el őket az apuka

2015/05/02

Demcsák Zsuzsáéknál nincs tűzszünet; a műsorvezető és volt férje a vagyonmegosztás után a gyerekek miatt ugrott egymásnak.

Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József veszekedésekkel, bántalmazásokkal teli házassága és botrányos válópere után sem csillapodnak a kedélyek, a férfi állítása szerint ugyanis a műsorvezető nem akarja odaadni a gyerekeket akkor, amikor az előzetesen megbeszéltek szerint nála lehetnének.

Gyászosan telt az elmúlt hétvégém. Megbeszéltem a volt feleségemmel, hogy elcseréljük a víkendet, ezért rengeteg programot terveztem a gyerekekkel. El akartam vinni őket például a városligeti tűzoltó- és rendőrnapra, és még sorolhatnám, mennyi mindent kitaláltam a szórakoztatásukra. Legnagyobb meglepetésemre azonban Zsuzsa közölte, hogy nem vihetem el őket. Arra hivatkozott, hogy az nem az én hétvégém, annak ellenére, hogy előzőleg elcseréltük” – mesélte a Blikknek Demcsák Zsuzsa volt férje.

demcsakzsuzsa3
A műsorvezető él-hal a gyerekeiért

Zsuzsa nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, volt férje azonban tovább fűzte a történetet.

Nem ez volt az első eset, amikor nem vihettem el Benedeket és Tamarát. Egy korábbi alkalommal Zsuzsa az utolsó pillanatban küldött SMS-t, hogy mindketten belázasodtak. Később viszont, amikor beszéltem az egyik szomszéddal, kiderült, hogy a gyerekek aznap késő estig kint játszottak a ház előtt” – tette hozzá Kiss József.

A műsorvezetőnek borzasztó megaláztatásokban, bántalmazásokban volt része egykori férje mellett. A részletekért kattints IDE!demcsakzsuzsa6

 

Hozzászólások