Demcsák Zsuzsa: ˝Nem tehetem, hogy meghaljak!˝

A műsorvezető mindent megtesz gyermekeiért

2015/02/05

Egyre bonyolultabbá vált Demcsák Zsuzsa és Kiss József háborúja. A gyerekekre állítólag nincs komoly hatással az elmúlt időszak, habár nekik is sok mindenen kellett keresztülmenniük.

Szerelem volt első látásra, pár hónapon belül házasság, majd gyermekvállalás. Idillinek tűnt, de csúnya véget ért Demcsák Zsuzsa és Kiss József kapcsolata. A TV2 műsorvezetője feljelentést tett a rendőrségen, ám a bíróság végül nem az egyedülálló anyuka oldalára állt. Az ex-férj azt állítja, soha nem ütötte meg Zsuzsát, aki állítólag nem tudta elviselni, hogy hűtlensége miatt elhagyta.

demcsakzsuzsa8

„Sokáig könyörgött, hogy fogadjam vissza, majd amikor rájött, hogy nem megy, bosszúból feljelentett, és rágalmaival telekürtölte a sajtót. Évekig hallgattam, nem a médiában akartam bizonyítani az igazamat. Most azonban, hogy a bíróság bűncselekmény hiányában felmentett, mégis tovább vagdalkozik. Ezért nem hallgatok tovább.” – olvashatjuk József szavait a Story magazinban, aki úgy véli, kapcsolatuk akkor hanyatlott, amikor vállalkozásai is tönkrementek.

„Hét éve, nyáron minden megváltozott. Romániából jöttem haza, úgy tudtam, Zsuzsa műsort vezet. Többször hívtam, de nem vette fel. A telefonomon láttam, hogy az autója nyomkövetője szerint a Normafánál parkol. Nem egyedül volt.” – folytatta történetét.

demcsakzsuzsa2

Zsuzsa édesanyja is aggódott a családért: „Nem akartam, hogy a volt vőm börtönbe kerüljön, hisz mindig az unokáim apja marad. De abban bíztam, hogy elmarasztalja a bíróság. Hányszor könyörgött a lányomnak, hogy bocsásson meg neki, többet nem fogja bántani… Zsuzsa mindig hitt neki, abban bízott, sikerül egyben tartani a házasságát. Kértük a vejemet, menjen pszichológushoz, legyen türelmesebb, ne bántsa a lányunkat ne beszéljen vele csúnyán. Hiába. Csak azt értük el, hogy ránk is megharagudott. Volt, hogy annyira féltettük az unokáink és a lányom életét, hogy mi mentünk el értük Budapestre, és hoztuk el őket. A gyerekek zokogtak, kifejezetten féltek az apjuktól.”

A csinos műsorvezető teste is jelzett, hogy már túl sok volt a leli megpróbáltatásokból. Természetesen megrémült, amikor észrevették az elváltozást, de szerencsére egy kisebb műtéttel megakadályozták a bajt: „Nem tehetem, hogy meghaljak! (…) A lányomnak és a fiamnak szüksége van rám.”

Hozzászólások