Demcsák Zsuzsa bármikor szakítana új szerelmével

Nem tervez hosszú távra

2015/10/08

Demcsák Zsuzsa újra szerelmes, de nem tervezi a közös jövőt: hiába érzi jól magát új párja mellett, nem is gondolkodik azon, mi lehet ebből a kapcsolatból – még a közös karácsonyon sem gondolkodik.

A népszerű műsorvezetőt a nyáron látták először együtt új szerelmével, és azonnal rosszindulatú támadások céltáblájává vált, ugyanis kiderült, hogy párjának sok nőügye volt már. Zsuzsát nagyon rosszul érintette, hogy betalálták a pletykák, de Sebastian is csak értetlenkedett.

„A párom nagyon nehezen viselte, hogy nőcsábásznak titulálták. Nem értette. Az első két hétben például alig evett. Ott állt és azt mondta, nem öltem embert, nem bűnöztem soha, mégis pellengérre vagyok állítva. Pedig csak annyi volt a bűne, hogy jóképű, szingli, aki történetesen egy ismert emberbe szeretett bele. Hiába próbáltam előre felkészíteni erre” – vallotta be a népszerű műsorvezető a Storynak adott interjúban.

Mindenki megérdemli a Boldogságot és egy esélyt az élettől. A Szerelem a teljességhez vezető út, mégha az rögös is. Elindulni érdemes rajta󾰀

Posted by Zsuzsa Demcsák on 2015. július 13.

Hiába, az elmúlt évek rossz tapasztalatai sok mindent megváltoztattak benne, és már egészen máshogy áll ehhez a kapcsolathoz.

Nem gondolkodom azon, hogy ez meddig tart, csak hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek. A nők hülyesége, hogy sokszor túl sokat kombinálnak, és ezzel el is ijesztenek minden pasit. Az elején én is ezt csináltam, de ma már nem követném el a hibát. Mindig csak egy napra tervezek, de a közös karácsonyt nem látom magam előtt. Úgy mondanám, hogy nagyon boldog vagyok. Tart, ameddig tart” – mondta Demcsák Zsuzsa.

Hozzászólások