Demcsák Zsuzsa csak önvédelemből tette…

Jobb félni, mint megijedni!

2015/02/06

Újabb probléma kering Demcsák Zsuzsa háza táján – szó szerint. Állítólag a szomszédok panaszkodnak, amiért túlságosan fél a műsorvezető.

 Az utóbbi időben többször is kénytelen volt nyilatkozni Demcsák Zsuzsa, ugyani rengeteg támadás érte. Miután a bíróság a volt férje „oldalára állt”, most a szomszédok állítólagos panaszáradata került napirendre. Kiss József a bulvárlapoknak részletesen beszámolt saját álláspontjáról házasságukkal és válásukkal kapcsolatban, így a gyönyörű műsorvezetőnek egy perc nyugta sem lehet az utóbbi napokban.

Jelenleg azonban a lakók kavartak nagy port Zsuzsa háza táján, ugyanis a bekamerázott ingatlan állítólag nemcsak a TV2 képernyősét figyeli, hanem látókörébe a többiekkel közös területek is beleesnek. Amiatt aggódnak, hogy nem tudják, kihez kerül a felvétel, és hogy pontosan mit lehet rajtuk látni. A Bors egyik informátora így nyilatkozott: „Azt beszélik, két kamerát már átszereltetett Zsuzsa, a harmadikat azonban nem. A műsorvezető ugyanakkor még októberben jelezte, nem áll módjában szakvéleményeket készíttetni a kamerákról, hiszen magáncélra üzemelteti azokat, így nem köteles ezért fizetni.”

kamera
Mit vesz a kamera és kihez kerülnek a felvételek? Demcsák Zsuzsa szomszédai állítólag aggódnak… (fotó: Bors)

Demcsák Zsuzsa értetlenül áll a helyzet előtt, ugyanis ő abban a tudatban élt, hogy sikerült megbeszélnie a problémát a lakóközösséggel: „A szomszédok is meggyőződhettek arról, mit látnak és mit nem a kamerák. Volt terepbejárás velük együtt. Tudják, hogy a kamerák a magánterületemet figyelik, sőt az ő kérésükre mindegyik beállításán változtattunk, finomhangoltunk. Nagyon fontos volt számomra, hogy ők is megnyugodjanak, hiszen nem sérti az ő életüket, ami engem véd. Személyesen mindig a szimpátiájukról biztosítanak. Amennyiben bárkinek még olyan problémája lenne, amit nem jelzett nekem, az ne a sajtóban keressen meg, hiszen elérhető vagyok. A magánterület bekamerázása mindenkinek a saját joga, amennyiben az nem vesz közösségi területet. Márpedig ez ebben az esetben így van.” 

kép forrása: Demcsák Zsuzsa Facebook oldala 

Hozzászólások