Demcsák Zsuzsa exe mégis bűnös?

A bíróság hibázott a műsorvezető ügyében?

2015/06/25

Hatalmas fordulat következett be Demcsák Zsuzsa és volt férje ügyében! A korábbi, elsőfokú bírósági döntés köszönőviszonyban sincs a másodfokúval!

Demcsák ZsuzsaHosszú ideje húzódik a TV2 műsorvezetője és volt férjének ügye. Bár a válás már rég megtörtént, de lopás, rongálás és súlyos testi sértés büntette miatt tovább pereskednek. A volt férj minden lehetőséget megragadott, hogy saját igazának hangot adjon, ezzel szemben Demcsák Zsuzsa nem szállt be a bulvárlapokban zajló harcba. Most azonban fontos bejelentést tett a közösségi oldalon.

Nem szólaltam meg eddig a folyamatban lévő ügyeimben. Tettem ezt azért, mert a jogi utak lassabban őrölnek, mint a bulvár rafinált kerekei. Nem is vették ezt jó néven a bulvárlapok, melyek közül az egyik ma is aljas, szemenszedett rágalmakat sorakoztat fel ellenem. Van viszont egy hírem! Ma a másodfokú bíróság HATÁLYON KÍVÜL HELYEZTE az elsőfokú bíróság döntését, mely felmentette a volt férjem a lopás, rongálás, súlyos testi sértés büntette alól! A másodfok új eljárás lefolytatására kötelezi a bíróságot önellentmondásra és súlyos eljárásjogi hibákra hivatkozva. A tisztelt újságírókat kérem, hogy a tényekről írjnanak és ne váljanak részesévé egy kétségbeesett bosszúálló hadjáratnak!!! írta a Facebookon Demcsák Zsuzsa.

Remélhetőleg a műsorvezető évek óta tartó kálváriája hamarosan befejeződik, és végre nyugodtan élhet két gyermekével.

Hozzászólások