Demcsák Zsuzsa könnyezett a könyvbemutatóján

Együttérzett a többi bántalmazott nővel

2014/12/04

Elérzékenyült Demcsák Zsuzsa a tegnapi könyvbemutatóján és könnyeivel küzdött, amikor azokról a bántalmazott nőkről beszélt, akikekkel a közelmúltban találkozott.

A Mokka műsorvezetője elmondta, hogy a velük való beszélgetések adtak neki erőt ahhoz, hogy meg tudja írni a „A másik életem” című könyvet, amelyben részletesen mesél arról, milyen bántalmazásnak volt kitéve ex-férjétől. Zsuzsa eltökélt célja az, hogy a családon belüli erőszak kiemelt téma legyen, ami azért is nagyon fontos és akut probléma manapság, mert hetente egy nő vagy gyerek hal meg a statisztikák szerint bántalmazás következtében.

“Ezernyi válasz van arra, hogy egy nő miért nem képes – akár hosszú évekig – kilépni egy ilyen kapcsolatból. Sok oka lehet. Nálam önértékelési problémák voltak, azt hittem nem vagyok elég jó – mondta Zsuzsa, akit a sírás kerülgetett, amikor arról a nőről beszélt, akinek az arcát is plasztikázni kellett, mert olyan súlyos sérüléseket szenvedett, amikor megverte a barátja. Volt olyan is, aki korábban szívesen lett volna Zsuzsa helyében.

1724859_372089249616961_1529985029888160313_n

“Volt, aki azt írta nekem, hogy két évvel ezelőtt a TV2 előtt látott, amikor épp az Uzsoki utcai kórházba ment egy szörnyű bántalmazás után, szét volt rúgva a combja. Akkor irigykedett rám, hogy nekem mennyivel jobb lehet, de ma már tudja, hogy nem így volt – mesélte Zsuzsa. (forrás: Blikk)

Hozzászólások