Demcsák Zsuzsa magánéletének brutális részleteiről vall

A műsorvezető ezúttal nem szépít

2014/11/03

Hamarosan megjelenik Demcsák Zsuzsa könyve A másik életem címmel. Ebben minden részletet elárul férjével való brutális magánéletéről, ami a négy fal között zajlott otthonukban.

Nemrégiben vált el férjétől, amit egy elég kifejező fotóval tudatott a nagyvilággal:

„Lezárult. Öröm és gyász. Vége…” – ezekkel a szavakkal közölte a nyilvánossággal Demcsák Zsuzsa saját Facebook oldalán, hogy végre elvált férjétől.

demcsakzsuzsa4

A válás után pedig mi mással is tehetne pontot kapcsolata végére, mint egy könyvvel, amiben minden részletet elárul:

„Nem jártunk el vacsorázni, táncolni, nem találkoztunk barátokkal, hanem vagy szerelmesen bezárkóztunk a négy fal közé, vagy fogalmam sem volt róla, merre jár. Ez utóbbit képtelen voltam megérteni. Hogyan lehetséges, hogy valaki, aki tegnap szerelmet adott, ma eltűnjön mellőlem, és elbizonytalanítson úgy, hogy ne tudjam, lesz-e holnapunk? Hogyan lehetséges az, hogy valaki nem ad magyarázatot arra, miért tűnik el napokra, néha hetekre, miért nem veszi fel a telefont? (…) Megfogadtam, hogy ebben a könyvben csakis az igazat mondom, az igaz­sághoz pedig az is hozzátartozik, hogy kizárólag a várandósság miatt házasodtunk össze. Bár fontosak számomra a tradíciók, ma már nem tennék így, hiszen egy rossz házasság még inkább megviselheti a születendő gyermeket.” – olvashatjuk a Blikk oldalán.

demcsakzsuzsa5

A házasság után a szülés is problémásan alakult, pontosabban a kórházból való hazatérés:

„Öcsi (…) harmadik nap hazavitt minket, majd épphogy leültünk, bejelentette, most elmegy. Felfoghatatlan volt számomra, mi lehet ennyire fontos éppen ezekben a napokban és órákban. Ez volt az a pont, amikortól éreztem, hogy így nem jó. Hogy itt valami nagyon nem lesz rendben. Addig sem töltöttünk sok időt együtt, de addig nem voltunk egy család. Én sem voltam hozzákötve, és ő is mehetett, amerre csak akart. Most viszont már a gyerekünkről kellett gondoskodnunk, közösen. Tudtam, hogy egy férfi és egy nő nem ugyanabban a pillanatban válik apává és anyává, hiszen nekem sem a terhességgel, sőt még csak nem is a szüléssel jött meg az anyai érzés. Mégsem értettem, az ő élete miért nem változik meg attól, hogy fia született. Felfoghatatlan volt számomra, hogyan képes valaki otthagyni a gyerekét, miért nem akar minden pillanatban vele lenni, legalább az első, közösen otthon töltött napon.”

képek forrása: TV2, Blikk, Demcsák Zsuzsa Facebook oldala

Hozzászólások