Demcsák Zsuzsa nekiment Curtisnek

A rapper vezekelni szeretne

2014/11/07

Botrányosan viselkedett korábban Széki Attila, Curtis, de saját bevallása szerint megbánta tettét. Demcsák Zsuzsa azonban nem hisz neki, ezért élő adásban támadta le a rappert.

Curtis Majkával az oldalán szeretne tenni azokért a nőkért és gyermekekért, akik családon belüli áldozatokká váltak. Első lépésként koncerteztek egy rendezvényen, amin Demcsák Zsuzsa is részt vett, hiszen könyvet írt saját életéről, amiben beismerte magánéletének brutális részleteit.

curtis

Csütörtök reggel a Mokka vendége volt Széki Attila, aki elárulta, hogy szégyelli magát, amiért többször is bántalmazta párját. A lány hónapokkal ezelőtt töltötte fel monoklis fotóját Facebook oldalára. Posztjából kiderül, hogy lila foltjait Curtis öklének köszönheti, illetve hogy nem ez volt az első eset kapcsolatukban. A legfájóbb talán mégis az volt számára, hogy párja még csak bocsánatot sem kért tetteiért. Vujity Tvrtko ezért állt értetlenül a helyzet előtt, miszerint a rapper most idegen nőkért kampányol, valamint azt is kérdésesnek tartja, hogy vajon hiteles személynek számít-e Széki Attila ebben a szerepben és az érintett emberek körében.

Demcsák Zsuzsa már a beszélgetés elején leszögezte, számára azért kellemetlen ez a beszélgetés, mert ő is áldozattá vált házasságában. A műsorvezető hozzáállásában és kérdéseiben is érezhető volt az ellenszenv, ezért Curtis meg is jegyezte, hogy ő nem azért jött, hogy letámadják korábbi bűneiért, hiszen szégyelli magát miatta és bocsánatot is kért exétől.

A Mokka műsorvezetője nem tudta eldönteni, vajon tényleges megbánásról van szó, vagy csupán üzleti érdekekről, hogy újra koncertezhessenek a rapperek.

Nézd meg a Mokka videóját!

Hozzászólások