Demcsák Zsuzsa rosszul lett adás közben

Elhagyta a stúdiót

2015/07/29

A ma reggeli Mokka adása alatt lett rosszul Demcsák Zsuzsa, akire annyira rájött a köhögés, hogy végül Kárász Robinak kellett beugrania helyette, ő pedig kiment a stúdióból.

A reggeli Mokka vendége volt Gyura Barbara, a Szemem Fénye Alapítvány kuratóriumi elnöke, aki egy új hospice ház létrehozásával kapcsolatos beszélgetésre érkezett a műsorvezetőhöz. Demcsák Zsuzsa a felkonferálást követően még beszélgetést kezdeményezett vendégével, aki személyes tragédiájának indíttatására hozta létre az alapítványt.

Demcsák maga is kétgyermekes anyuka, amellett, hogy a beszélgetést szülőként abszolút a magáénak érezhette, látszott arcán a meghatottság és az, hogy tisztelettel adózik az erős és kitartó nő munkássága előtt, aki egy percre sem adja föl, annak ellenére, hogy első gyermekét elvesztette, második szülöttje is épp a rákkal küzd. Zsuzsa a beszélgetés felénél lett rosszul, amikor váratlan köhögési roham tört rá. Bár igyekezett zavartalanul levezetni a beszélgetést, nem tudta befejezni az interjút, így Kárász Robi ugrott be helyette, ő pedig elhagyta a stúdiót.

Zsuzsa kis kitérő után visszatért a stúdióba, így szerencsére csak egy kellemetlen rohamról volt szó, de minden rendben a műsorvezetővel.

Hozzászólások