Demcsák Zsuzsa újra szerelmes?

A csinos műsorvezető a Tankcsapda frontemberével jár?

2014/09/18

A napokban vált el Demcsák Zsuzsa volt férjétől, amit rendhagyó módon, saját közösségi oldalára feltöltött fotóval tudatott a nyilvánossággal. Egyes információk szerint nemcsak a válásnak, hanem Lukács Lacinak is köze van a műsorvezető boldogságához.

Egy közeli ismerősük szivárogtatta ki a hírt, miszerint Demcsák Zsuzsa a híres rockzenekar frontemberével jár. Elsőre különös lehet a páros, de mindketten megérdemlik a boldogságot, ráadásul Lukács Lacit egy csupa szív, jó humorú embernek tartja környezete.

Pár hete már többször elszólta magát Demcsák Zsuzsa azzal kapcsolatban, hogy van valakije, de csak annyit árult el, hogy új párja nőtlen, nincs gyermeke, és nagyon boldogok együtt. A válása után azonban barátainak elárulta, Lukács Laci a szerencsés áldozat.

Demcsák Zsuzsa korábban ezt nyilatkozta: „Azonnal erős vonzalom kell ahhoz, hogy valaki igazán érdekelni kezdjen. Aztán persze fontos az is, hogy beszélgetni tudjunk, hogy intellektuálisan is társ legyen. Három ilyen férfi volt az életemben, mindhárommal évekig éltem.” – olvashatjuk a Story magazin sorai közt.

demcsakzsuzsa

Habár első ránézésre tűz és víznek tűnik a műsorvezető és a Tankcsapda frontembere, de a külső szemlélődők ezt csak felszínesen tudják megállapítani, ugyanis Demcsák Zsuzsával ellentétben, Lukács Laci nem él a nyilvánosság előtt, de ha még így is tenne, akkor sem tudhatjuk, milyen ember magánszemélyként.

Lukács Laci ezt nyilatkozta egyszer: „Mindig is azt vallottam, hogy az ember nem egyszer lehet szerelmes az éltében. Én egyébként amúgy sem vagyok az a könnyen szerelembe eső típus. A házassággal és a házasodás intézményével semmi bajom, azt vallom viszont: csak akkor nősülök meg, ha megtalálom azt a lányt, akivel életem végéig együtt szeretnék élni. Ha biztos lehetek ebben, vagy legalábbis ezt érzem majd, akkor házasodom.”

lukacslaci

A közeli barátok szerint Laci mellett biztonságban, szeretetben és boldogságban élhetne a csinos műsorvezető, ugyanis a zenész végre megadhatná Zsuzsának azt, amire régóta vágyik.

Hozzászólások