Demcsáknak udvarol Gesztesi Károly?

Élő adásban hívta randira

2015/04/25

Mostanában nem telik el nap, hogy ne hallanánk Gesztesi Károlyról! A színész az elmúlt időszakban jobban uralja a bulvár médiát, mint azt eddig valaha tette. A sok negatívum ellenére most úgy néz ki, itt egy pozitív visszacsatolás életében: Demcsáknak bejött Gesztesi Károly udvarlása!

A Mokka vendége volt Gesztesi Károly, ahol filmes terveiről kérdezgette Váczi Gergő és Demcsák Zsuzsa. A Jóban rosszban egykori színésze elárulta, hogy következő művével Bujtor István előtt szeretne tisztelegni. A beszélgetés jól indult, amikor váratlan fordulatot vett. Kiderült, hogy a színész hölgyeket keres maga mellé a produkcióba, éppen zajlanak a válogatások, ki lenne a legmegfelelőbb partner számára, és egyből fel is ajánlotta Demcsáknak, hogy akár ő is eljöhetne a castingra. Úgy tűnik, a műsorvezetőnek nem volt ellenére a nyilvános flört, szabadon adta a lovat Gesztesi alá, amiből egy pikáns beszélgetés kerekedett ki! Nézd meg, hogyan flörtöl a két sztár!

A videóból kiderül, hogy Demcsák tehát szingli, így semmi akadálya nem lenne a további románcnak. A műsor háziasszonya láthatóan jobban van, és kiegyensúlyozott, túl van botrányos válásán, kiírta magából a megaláztatásokat, amiket házassága idején elszenvedett, és csinosabb, mint valaha!

Gesztesi Károly az utóbbi időben vált a bulvár céltáblájává, először alkohol-problémáiról cikkezett a sajtó, aztán kiderült, hogy kirakták a sorozatból, majd kisebb hadjárat folyt ellene az újságok hasábjain keresztül, amibe végül Liptai Claudia is bevonódott.

Talán nem is lenne meglepő, ha két megtépázott szív ily’ módon találna egymásra. Volt már rá példa, hogy a TV2 stúdiója szerencsét hozott egy románcnak, hiszen ott ismerkedett meg a berki és Cserpes Laura is, akik azóta nyíltan vállalják kapcsolatukat, minden szépségével és nehézségével együtt.

Berki Krisztián és Cserpes Laura a Fem3 Café egyik adásában találkoztak először, ahol már érezhetően felkeltette Laura a berki figyelmét. Úgy fészkelődött a székében, mint aki még sosem látott nőt! Azóta megvolt az első randi, szerelmük pedig nagy port kavart a nyilvánosság előtt. Először az RC News-nak adtak interjút kapcsolatukról. Kattints!

berkikrisztian_cserpeslaura

Hozzászólások