Dementor ijesztette meg az utcán sétálókat

Vicces trükk vagy beteg poén?

2016/10/20

Megvan a Harry Potterből az ijesztő fekete repülő rém, azaz a dementor? Ha igen, biztos tudod, hogy nem túl kedves lények, sőt eléggé horrorisztikusak. 

Ahogy idősödünk egyre kevésbé hiszünk a mesékben és a rémisztő sztorikban. Viszont mi van akkor ha a saját szemünkkel látunk egy mitikus lényt? Érdemes hinni a szemünknek vagy gondoljunk egyből egy remek átverésre? Pár napja egy dementor rémítette halálra a környéken sétáló embereket. Legtöbbjük elbújt a bokorban és jajveszékelve próbálta kitalálni hogyan jusson haza anélkül, hogy bántódása essen.

Mint utólag kiderült az egész csak egy átverés volt a wisconsini lakosok megrémítésére. A híressé vált fotókat Zac Crueger készítette, a megtévesztés mestere pedig a srác nagybátyja volt. A férfi amint szert tett egy drónra, be is vetette a már régóta ismert trükköt, zsinórra akasztott egy dementort és így ijesztett rá az utcán sétálókra. Úgy tűnik Amerika egyre betegebb és nem ismernek határt a poénos és a nem vicces dolgok között. Gyilkos bohócok, fegyverrel rohangáló elmebetegek és dementorok rohangálnak vagy épp repkednek az utcán. Ki tudja mit hoz még a Halloween. 

 

 

Hozzászólások