Dér Heni: Akár jövőre jöhet a baba!

Az esküvőre nem, az anyaságra már készen áll

2014/09/26

Dér Heni boldogabb, mint valaha, hiszen szólókarrierje a csúcson van, ráadásul a szerelemben is megtalálta a számításait. Az énekesnőt a nyáron jegyezte el kedvese, akivel már a családalapításon gondolkoznak.

Heni egy gyereknél meg sem állna, és mivel párjának az előző kapcsolatából született egy kislánya, az anyaságban is szerzett már rutint.

Heni és párja, Gábor
Heni és párja, Gábor

„Azt szokták mondani, hogy ha nagyon dübörög a karrier, akkor a magánélet romokban van, és fordítva – nem tudom, mi történt velem, de most mindkettő a csúcson van. A párommal, aki nyáron kérte meg a kezem, együtt élünk, és mint minden jól működő kapcsolat, a miénk is a családalapítás felé halad. Nem holnapra tervezzük a babát, de már most úgy alakítom a munkámat, hogy két-három év múlva tudjak szülni – persze ha jövőre érkezik meg a baba, akkor is nagyon boldog leszek. Nálunk már van egy gyerek: a páromnak van egy 10 éves kislánya, úgyhogy már belekóstolhattam az anyaság szerepkörébe, és szerencsére nagyon jól kijövünk egymással. Nagycsaládot szeretnék, már csak a páromat kell meggyőznöm, hogy ne álljunk meg egy babánál – mondta nevetve Heni, aki azt is elárulta: az esküvővel egy-két évet biztosan várnak.

A csinos énekesnőnek nincs könnyű dolga, mert egyszerre vezet háztartást és foglalkozik a karrierjével.

„Az eljegyzés után kerestünk egy közös lakást, amit úgy alakítottunk ki, hogy mindkettőnk otthonosan érezze magát benne. Kezdek belejönni a háziasszony szerepbe: igyekszem minél több időt a párommal tölteni, foglalkozni a lakással, ezen belül pedig igazi kikapcsolódás számomra, ha főzőcskézhetek – amivel ráadásul neki is örömet szerzek. Ő a nagybetűs Férfi, én pedig igyekszem tetőtől talpig Nő lenni. Az elején nehéz volt beleszoknom ebbe a szerepbe, mert mindketten erős egyéniségek vagyunk, és nekem kellett az több idő, hogy merjek bízni benne és megtanuljak elgyengülni. A színpadon fontos, hogy erős kézzel tartsam össze a csapatot, de otthon teljesen máshogy kell viselkednem” – mesélte Heni. Bár igyekszik minél több időt tölteni a párjával, készülő lemeze miatt rengeteg dolga van. – „Október elején megjelenik az új albumom, és ennek örömére jövőre egy lemezbemutató koncertturnét szervezünk az országban és a határokon túl is. Az egész csapatot én raktam össze, én válogattam a zenészeket, a táncosokat, így maximálisan azt a vonalat tudom vinni, ami nekem tetszik, és nem kell kompromisszumokat kötnöm. Az új lemez is ennek a jegyében készült és két fő irányvonala lesz: az egyik oldala undergroundos, groove alapra épülő hip-hop, ami egyébként a szívem csücske, a másik része pedig sokkal populárisabb, mint amilyen az Ég veled című dal is” – árulta el Heni.

Hozzászólások