Dér Heni, a domina-szerkós menyasszony

2014/08/12

Dér Heni az utóbbi időben több szerepben is kipróbálta magát: hol prostituáltat játszik, hol menyasszonyt. De míg az előbbit a Casanova musical kedvéért gyakorolja, utóbbit bizony a való életben, hiszen júniusban megkérték a vajdasági énekesnő kezét.

Dér Heni úszik a boldogságban, hiszen az énekesnőnek nemcsak a karrierje ível felfelé, hanem a magánélete is, hiszen júniusban eljegyezték, hamarosan pedig már az esküvőre készülnek.

„A párom június 20-án kérte meg a kezem, és bár nagyon komolyan gondoljuk a házasságot, az esküvőre egy-két évet még várnunk kell. Mindkettőnknek szoros az időbeosztása: ő fociedző Felcsúton, úgyhogy jó előre ki kell tűznünk ahenizt az időpontot, ami neki is és nekem is jó lesz. Az eljegyzést egy kéthetes horvátországi nyaralással ünnepeltük meg, de túlzás lenne azt állítani, hogy ezalatt az idő alatt sikerült kipihenni magunkat, mert Gábor családja és az összes barátunk velünk jött, ekkora társasággal pedig minden nap egy nagy kaland. Ettől függetlenül nagyon jó volt kicsit kiszakadni a hétköznapokból, így most újult erővel vágtam neki a munkának. Szeptemberben jelenik meg az új nagylemezem, amit azonnal egy slágergyanús dallal harangozunk be” – mesélte Heni, aki előadói karrierje mellett főiskolai tanulmányait is hasznosítja. – „Két éve szereztem politológia diplomát Pécsen, és az itt megszerzett tudást hasznosítani is tudom, ugyanis tagja vagyok a Vajdasági Magyar Szövetség ifjúsági Szervezetének. Itt az a feladatom, hogy a hazai alapítványok segítségével adományokat gyűjtsek a Vajdaságban élő szegény családoknak, amit aztán eljuttatunk hozzájuk. Ha valaha az éneklés helyett mással szeretnék majd foglalkozni, akkor ennek szeretném szentelni az életem” – tette hozzá Heni őszintén.

Az énekesnő számára a színház örök szerelem: korábban a Rock és Musical Színház tagja volt, de a művészeti vezető, Mikós Tibor halála óta nem működik Casanovaaz intézmény, így nem is volt lehetősége játszani. Épp ezért nagyon örült, hogy szerepet kapott a Casanova night musicalben, mert végre újra elővehette a színésznői énjét.

„Szerencsére a párom egyáltalán nem féltékeny típus: a musical kapcsán sem aggódtam amiatt, hogy mit fog szólni a pikáns szerepemhez, bár be kell vallanom: ő még nem is látta a darabot. Karakterem szerint egy nagyon kemény feleség vagyok, aki nincs kibékülve a házasságával, ezért pénzért megvásárolja Casanova szolgáltatásait, és végül prostituált lesz. A színpadon szinte végig domina-szerkóban feszítek, ezért egy kicsit elgondolkoztam, bevállaljam-e ezt a provokatív szerepet, de végül arra jutottam, hogy nem vagyok túl kihívó, hiszen több ruha van rajtam, mint a strandon. Úgy gondoltam, először megvárom, hogy Vastag Csaba barátnője mit szól az intim jelenetekhez, és ha ő jól fogadja, akkor az én vőlegényem is megnézheti. Ez meg is történt, hiszen az augusztus 2-ai ősbemutató, több ezer néző fergeteges ovációja kíséretében, fantasztikusra sikeredett. Szerencsére nagyon tetszett neki az előadás, így az augusztus 20-ai Casanova ráadás előadásra az én párom is eljön” – mesélte Dér Heni nevetve.

Hozzászólások