Derby Fesztivál a Kincsem Parkban!

Koncertek, piknik és fogadás minden mennyiségben!

2016/06/21

A Derby Fesztivál idén is szeretettel várja a családokat a Kincsem Parkban tartandó rendezvényére! A koncertek mellett színes programokkal fogadják a látogatókat!

Július 1-3. Derby, a család fesztiválja a budapesti Kincsem Parkban!

Társszervezők:

  • Radics Gigi 
  • Király Viktor
  • WAMP
via Facebook

A lélegzetelállító lóversenyfutamok mellett idén ismét starthoz állnak a versenyagarak is. Ingyenes gyerekprogramokkal és ismert előadók esti koncertjeivel várják az érdeklődőket: színpadra lép Caramel, Radics Gigi és Király Viktor. Szombaton és vasárnap a design szerelmesei is megtalálják számításukat a WAMP művészeti forgatagában.

A gasztronómiai élményekről számos kiállító gondoskodik, különböző ízvilágokban kalandozhatunk, de a borkedvelők poharai sem maradnak szárazon. Vasárnap a nagy sikerű Lovasíjász című film főszereplője, a Guiness-rekoder Kassai Lajos bemutatója és utána közönségtalálkozó várja az érdeklődőket.

NYITVA TARTÁS
Július 1. péntek 16.00-22.00
Július 2. szombat 12.00-22.00
Július 3. vasárnap 12.00-22.00

JEGYEK
A belépés 18 éves kor alatt díjtalan! Felnőtteknek a belépő ára 1500 Ft, melyből 300 Ft a futamokra lefogadható.

GYEREKEK
Ingyenes gyerekprogramok: körhinta, arcfestés, állatsimogató, pónilovaglás, kézműves sarok. A gyermekkel érkezőket pelenkázó szobával is várják.

PIKNIK
A fesztivál témája a piknik. A kiállítók piknikre is alkalmas gasztronómiai remekekkel készülnek, a hatalmas zöld terület pedig minden kilátogatót piknikre hívogat. A lelátók mellett akár a fűbe heveredve vagy a kivetítőn is követhetők a futamok – ne felejtse otthon piknikplédjét, ha kipróbálná ezt az utánozhatatlan lehetőséget!

KÖZLEKEDÉS
A tömegközlekedéssel érkezőket a 2-es metró Pillangó utcai bejáratának közelében ingyenes kisvonat várja. A kisvonaton utazók bepillantást nyerhetnek a „kulisszák mögé”, útjuk a Kincsem Park amúgy lezárt területén keresztül vezet a műemlék épületek és felújított istállók között. A kocsival érkezők számára díjmentes parkolást biztosítanak a Kincsem Park és a Hungexpo területén.

FIZETÉS
A rendezvényen készpénzzel lehet fizetni. A területen elhelyezett OTP bankautomata áll a vendégek rendelkezésére.

KUTYÁK
A rendezvény kutyabarát esemény, de kérnek minden kutyatulajdonost, legyen figyelemmel a ló-és agárfutamok zavartalanságára!

IDŐJÁRÁS
A Kincsem Park lelátói és zárt területen lévő fogadóhelysége mellett egy 600 négyzetméteres sátor biztosítja a vendégek kényelmét az esetleges futózáporok, ill. a hőség ellen. Gyermekprogramjaik a Kincsem Park hangulatos zöld területén, évszázados fák árnyékában várják a kicsiket.

A Facebook esemény ITT érhető el.

Hozzászólások