Derült égből pénisz

Ezt lehet még fokozni?

2016/08/04

Következő témánk: a pénisz. Igen, kicsit zavarba ejtő. Az alábbi képeken hirtelen feltűnő, indokolatlan hímtagokat láthattok. Mi véletlenre tippelünk.

Lányos zavaromban írom ezt a cikket, hiszen nőként nehéz kommentálni az ilyen típusú ábrákat. De lássuk csak, mik azok a helyek, ahol megjelenhet egy pénisz: a képek alapján gyakorlatilag bárhol. 

A nők körében ha szóba is kerül a férfiasság, általában nem röhögve, vígan rajzolgatnak péniszeket, vagy látják bele bármibe azt. Ha napirenden is van a téma az esetleges sztorizások a méretektől szólnak. Igen, tudjuk, nem a méret a lényeg, de azért el ne higgyétek, hogy nem vagytok kibeszélve. 

A férfi nemi szerv az egyik legismertebb és legalaposabban tanulmányozott emberi szerv a Földön. Éppen ezért szeret viccet űzni belőle a nép, bár nem értjük a férfiak alsó tájéka miért mókásabb, mint a nőké. Nekünk ez csak jó, félre ne értsetek. A következő képeken igencsak jót derültünk, bár szerintem a képek elkészítői néha túlzásba estek. Volt olyan illusztráció amit párszor meg kellett néznem, hogy észrevegyem rajta az ominózus részt. Vagy velem van probléma, vagy másoknak van hatalmas képzelőereje. 

Hozzászólások