Détár Enikő: A lányom megfizette a tanulópénzt

Reméli, hasznára válik a kudarc

2015/10/30

A Got Talent zsűrije értetlenül állt a produkciója előtt, Détár Enikő azonban egyáltalán nem bánja, hogy csalódás érte a lányát a versenyben.

Détár Enikő és Rékasi Károly lánya, Eszter csúnyán elbukott a Got Talent zsűrije előtt táncos énekes produkciójával. A szülők azonban nem féltik a fiatal lányt, sőt, Enikő biztos benne, hogy ez az élmény is segít majd neki a jövőben.

Gigi kettőnk szerencsés keveréke, annak összes nehézségével verve és megáldva. Kitartó, érzékeny, profi táncos. Érettségi után Angliába ment közgazdaságtant tanulni, de közben 20 évesen felvételizett London leghíresebb művészeti akadémiájára, a The Art Academyre is, kortárs táncból és koreográfiából várólistás lett. Egy hajszálon múlt, hogy felvegyék. De nem vették fel, így folytatta a tanulmányait. Két évvel ezelőtt végzett, most Hollandiában él és tanul. Hogy jelentkezett a műsorba, az az ő döntése volt, mi ezt tiszteletben tartottuk, nem akartunk beleszólni az apjával. Azt gondolom megfizette a tanulópénzt, és a kudarc, amit most át élt, előbb-utóbb hasznára válik – mesélte Détár Enikő a Bestnek.

Détár Enikő - Rékasi Károly
Eszter szülei nem szólnak bele az életébe

A színésznő maga is tudja, milyen nehezen áll fel az ember egy csalódásból, hiszen az elmúlt évek fájdalmas sebeket okoztak neki.

„Sűrűbb lettem, változott a fajsúlyom a csapásoktól, veszteségektől. Furcsa, de végül ez mégis kiegyensúlyozottabbá tett. A munka mindenre gyógyír, nekem is nagy segítségemre volt” – árulta el a színésznő.

Hozzászólások