Détár Enikő bármikor véget vetne kapcsolatának

Kirakat szerelemben él a színésznő?

2015/07/02

Míg egykori férje, Rékasi Károly az életéért küzd a kórházban, addig a sors pikantériájaként Détár Enikő éppen szerelméről mesél a címlapokon. A megdöbbentő válást követően mindketten új életet kezdtek, más mellett találták meg a boldogságot. Enci viszont furcsán kezeli a viszonyt.

Azt mindig is lehetett tudni az aranytorkú színésznőről, hogy iszonyatos magasságokat és mélységeket él meg lelkileg.  Abból sem csinált titkot, hogy néha bizony gondjai vannak érzékeny lelkivilágával, sokáig kezelték depresszióval. Egykori férje, a nemrégiben súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károly, több évig kitartott mellette, támogatta, amiben csak tudta, de végül a válás mellett döntöttek.

A rengeteg bizonytalanság, érzelmi viharok és állandó feszültség bizony a legerősebbnek vélt kapcsolatot is képesek kikezdeni. Rékasi 2013 októberében közleményt adott ki, melyben bejelentette, hogy 2013 október 6-án összeköltözött új szerelmével, Pikali Gerdával, akivel együtt akar élni a továbbiakban. Détár Enikőn látszott, hogy megviselik a történtek, csontsoványra fogyott. Decemberben derült ki: új udvarlója van, aki tíz évvel fiatalabb nála.

detar

A Story hasábjain most mégis úgy nyilatkozik a művésznő, hogy bármikor felbontaná a szerelmüket, ha úgy adódna. “Semmi sem köt össze minket azon kívül, hogy szeretjük egymást. Olyan életközösség ez, melyben ha úgy határozunk, 24 óra alatt minden szálat el tudnánk vágni egymás között. Nincs vesztenivalónk. Utalt ezzel Détár Enikő a megélt lelki kálváriákra, hiszen mindketten elváltak és volt egy pont az életükben, amikor elölről kellett kezdeniük mindent. Nem arról van szó, hogy ne szeretnék egymást, de a biztonságos falak, amiket maguk köré húztak, lehetővé teszik, hogy egy olyan helyzetben, amikor csalódás éri a másikkal szemben, vagy más okokból, de ki tudjanak lépni a viszonyból. “Ha rajta kapnám Pétert valakivel, csak annyit kérdeznék: Segítsek csomagolni, vagy boldogulsz egyedül?” – mondja a színésznő.

Határozott és következetes megoldás ez. Reméljük, hogy nem lesz szükség ilyen drasztikus reakcióra, és valóban mindketten boldogan élhetnek a másik mellett, együtt, amíg jól érzik magukat.

Détár Enikő és Rékasi Károly viharos kapcsolatáról, elválásáról és egy harmadik személy felbukkanásáról cikkeztek az újságok az elmúlt pár hónapban. A válás mindkét felet nagyon megrázta, de úgy tűnik, hogy Détár Enikő újra boldog, boldogságát egy másik férfi oldalán találta meg. Olvass tovább!

Détár Enikő - Rékasi Károly

Hozzászólások