Détár Enikő belebetegszik a feszültségbe

Hiányzik az erdő közelsége

2014/09/26

Détár Enikő mindig ezer fokon ég, de a szervezete ezt nem mindig veszi jó néven. Az elfojtott indulatok pedig már többször megbetegítették. Ám megtalálta a gyógyírt.

Sok megrázkódtatáson ment keresztül az utóbbi időkben Détár Enikő. Bár sokan azt gondolnák róla, hogy a feszültséget veszekedéssel, ajtócsapkodással adja ki magából, ez egyáltalán nincs így. Sokszor elfojtotta az indulatait, jobb esetben kisírta magából a fájdalmat.

Sokáig azt hittem, elég, ha a színpadon kitombolom magam. Az utóbbi időkben azonban sok mindent megéltem, és kiderült, hogy ez már nem így van. Az elfojtott indulatok hosszú távon megtették a hatásukat, a szervezetem kezdett jelezni: hol a torkom, hol a térdem lett beteg. Hogy lenyeltem a vélt vagy valós sérelmeket, nem vitt előrébb, emiatt kellett megtanulnom ezeket kezelni. Ebben segít a relaxáció. Muszáj feltöltődni, ezért tanultam meg relaxálni. Vann egy pici lejátszóm meg egy polifoamom, amit bárhol le tudok teríteni: bedugom a fülhallgatót, és már hallgatom is a relaxációs szöveget, zenét. Kisimulnak az idegeim, és bár nem mindig sikerült teljesen, igyekszem gyakorolni” – mondta a Hotnak Détár Enikő.

Détár
Détár Enikő megtalálta a boldogságot Péter mellett

Szerencsére úgy tűnik, a szexi színésznő élete egyenesbe került, néhány hónapja megtalálta párját, Pétert, aki lesi minden kívánságát, de ami a legfontosabb: kedveli Enikő gyerekeit és ők is elfogadták Pétert. Egy valami azonban nagyon hiányzik a színésznőnek, amit képtelen megszokni.

Amióta elköltöztem Telkiből, borzasztóan hiányzik az erdő. Korábban húsz éven át a szélén laktam, amint kiléptem a kapun, fák között találtam magam. Vissza akarok találni ehhez a környezethez, mert nagyon sokat adtak nekem azok a régi, magányos erdei séták” – tette hozzá a színésznő, aki épp most fejezte be a Mamma mia! című musical próbáit.

 

Hozzászólások