Détár Enikő elköltözött

Egymástól távol hajtják álomra a fejüket

2014/08/15

Alig pár hete vállalta fel nyilvánosan Détár Enikő új kapcsolatát Péterrel, máris különváltak útjaik. Szerencsére csak néhány hétre, amíg a színésznő Szegeden próbál.

Finisbe érkeztek a Mamma Mia! című musical próbái, ma este mutatják be a Szegedi Szabadtéri Játékokon a világhírű darabot, melynek egyik szereplője Détár Enikő. A színésznő a munkája miatt kénytelen volt elszakadni a szerelmétől.

Péterrel érkeztem Szegedre, ő segített lakást találni, de mivel Budapesthez köti a munkája, nem tudott velem maradni. Igaz, az itt töltött hetek alatt többször meglátogatott, a premierre is jön a fiammal és a lányommal együtt” – mondta a Blikknek Détár Enikő.

Détár

A társulatot nem kímélte a kánikula, túlnyomó részt hatalmas hőségben folytak a próbák, Enikő mégis nagyon élvezi a szegedi létet, hiszen a színésztársakkal a próbák után egyfajta levezetésként nagyokat beszélgetnek a büfében. Erre Budapesten nincs lehetőség, mert mindenki rohan haza, ha vége a munkának. Amikor pedig nincs színházi elfoglaltsága, a pihenésnek szenteli idejét, sokat meditál és sétál a városban. Látszik rajta, hogy boldog és kiegyensúlyozott.

“A szegedi időszakot leszámítva Péterrel együtt élünk, egy különleges családmodellben: a kisfiam, Zsebi egy hetet nálunk, egy hetet pedig az édesapjánál tölt. Sok szervezést igényel ez az életforma, de szerencsére remekül működik” – tette hozzá a színésznő.

Hozzászólások